NAJVAŽNIJA VEST DANAS: "KUKE DOBROTE" se iz Beograda raširile po Srbiji i CELOM REGIONU! (FOTO) (VIDEO)

Prve "kuke dobrote" pojavile su se u blizini Brankovog mosta, kod Velikih stepenica, i ta prva pomoć da se gladni nahrane, beskućnici obuku, izbeglice utople, dirnula je građane, koji su odlučili da se pridruže

  • 17

Humanitarna akcija "kuke dobrote" koju su pokrenuli građani Beograda, sa željom da se pomogne ugroženim sugrađanima kojima je potrebna čista hrana ili garderoba, izazvala je najpozitivnije reakcije ljudi, i proširila se na veći deo Srbije, ali i region.

DA LI STE DO SADA NALETELI NA KUKE DOBROTE U BEOGRADU? Ovo je najjača AKCIJA Beograđana IKADA! (FOTO)

Foto: Facebook/KUKE Dobrote Foto: Facebook/KUKE Dobrote

Prve "kuke dobrote" pojavile su se u blizini Brankovog mosta, kod Velikih stepenica, i ta prva pomoć da se gladni nahrane, beskućnici obuku, izbeglice utople, dirnula je građane, koji su odlučili da se pridruže.

Foto: Facebook/KUKE Dobrote Foto: Facebook/KUKE Dobrote

Ubrzo su svi kojima je pomoć najpotrebnija mogli da nađu "kuke dobrote" i u ostalim delovima Beograda, u bloku 70, na Karaburmi, u Kumodražu, na Obilićevom vencu, na Dorćolu, na Novom Beogradu.

Pozitivni uticaj ove akcije odjeknuo je i u drugim gradovima Srbije, pa su "kuke dobrote" ubrzo osvanule i u Nišu, Obrenovcu, Šapcu, Zrenjaninu, Novom Sadu, i drugim gradovima širom Srbije, ali i u regionu, "kuke dobrote" osvanule danas i u Banjaluci.

(VIDEO) OVAJ MOMAK JE PRAVI SRPSKI HEROJ: Pogledajte zašto je zaslužio sve najbolje u životu!

Foto: Facebook/KUKE Dobrote Foto: Facebook/KUKE Dobrote

Telegraf podržava ovu akciju, a vas pozivamo da nam šaljete slike iz svog dela grada Srbije, a oni koji su u mogućnosti i žele da pomognu najugroženijem delu stanovništva, žele da se pridruže ovoj akciji, sve informacije mogu pronaći OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA