SVE ZA LJUBAV: Beograđanin zaprosio devojku u bioskopu! (FOTO)

Jelena došla na projekciju filma "Štrumpfovi", ali joj se sa platna, umesto plavih patuljaka, obratio njen dečko Milan. Sudbonosno "da" Jelena je izgovorila u sali novobeogradskog bioskopa "Fontana"

  • 3

Beograđanki Jeleni sinoć se, tokom projekcije filma "Štrumpfovi", umesto Velikog Štrumpfa, Ljutka, Štrumpfete i ostatka "plave družine", sa bioskopskog platna obratio dečko Milan. Ovaj romantični momak zaprosio je Jelenu u beogradskom bioskopu "Fontana". Milanu su pomogli drugovi, ali i Jelenin brat. Zbunjena, ali i oduševljena Jelena pristala je da se uda za Milana.

- Srđane, nemoj da se vidi kamera iza zavese. Nemanja, dogovori se sa kino-operaterom da upali svetla u pravom trenutku, kada uđem u salu - davao je Milan poslednje instrukcije zetu i drugu Milanu, u bioskopu "Fontana" na Novom Beogradu, pred početak popularnog filma.

Dnevni list "Politika" prenosi da je Milan osmislio i, uz pomoć drugova i zetovljeve kamere, snimio kratki film od desetak minuta u koji je "upakovao" izjave ljubavi i odluku da sa sa Jelenom provede život. Zatim se trudio da jučerašnja popodnevna prosidba bude organizovana i, do poslednjeg trenutka, ostane skriveno iznenađenje za samo njegovu Jelenu.

Iako je u sali bilo tek nekolicina njihovih prijatelja i Jelenin brat, odgovor: "Da”, na pitanje:"Hoćeš li da se udaš za mene?” čuo se tiho. Zbunjena Jelena je neprestano ponavljala: "Šta je ovo!?”

Jelena je pružila ruku Milanu, koji je na njen prst stavio prsten. Široki osmeh, zagrljaji, poljupci i ruke koje su podrhtavale, i posle izlaska iz sale, potvrđivali su da je iznenađenje pozitivno.

Milan je  film u kome će objasniti zašto i koliko voli Jelenu, uz posetu njenim roditeljima od kojih traži pristanak, tačnije ruku njihove kćeri, kao i kupovinu prstena, osmislio sam. On priznaje da je imao malu, pozitivnu tremu, ali ne zbog premijere svog kratkog filma već zbog odgovora devojke. Bilo mu je potrebno više od mesec dana da snimi, izmontira i "upakuje" muziku za kraj video-zapisa. Ipak, dodaje da mu je više vremena trebalo da organizuje projekciju, odnosno prosidbu zbog Jeleninog posla.

- Jelena je romantična, voli takve trenutke, a zajedno gledamo mnogo filmove. U ovaj bioskop često sam dolazio kao klinac, a nedavno je renoviran, pa sam rešio da sve uradim ovde - priča Milan.

Saučesnici u prosidbi su bili Jelenini roditelji i njen brat, koji je juče i nagovorio sestru da dođu u bioskop i to na "Štrumpfove". Još jedan od saučesnika, Milanov zet, uzeo je slobodan dan na poslu kako bi kamerom zabeležio porodični događaj.

Buduća mlada Jelena kaže da je tokom prvih kadrova Milanovog filma pomislila da se radi o nečemu u vezi sa njegovim poslom.

- Ne znam ni sama šta mi je sve prošlo kroz glavu - smeje se mlada Beograđanka dok grli budućeg supruga, sada verenika.

A da bi iznenađenje bilo potpuno, i da Jelena ne bi pre vremena shvatila o čemu se radi, pobrinula se menadžerka bioskopa "Fontana" Sonja Topalović. Ona je Jelenu uvela u zamračenu salu, uz objašnjenje da je projekcija već počela.

- Bioskop je otvoren 8. marta, a Milan je već krajem tog meseca došao sa pitanjem i neobičnim predlogom. Naravno, bio nam je interesantan predlog i odmah smo pristali da pomognemo da mu se želja ispuni - objašnjava Sonja Topalović.

Jučerašnja netipična projekcija završena je uz čestitke zaposlenih u bioskopu i zdravicu.

(Telegraf.rs / Izvor, Foto: Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijana Gavranić

    15. maj 2012 | 21:29

    prelijeeeeeeeeeeeeeeeeepooooooooooo.... <3 ...

  • upravnik

    15. maj 2012 | 22:38

    djomla,eto ti ideje pa i ti da se ozenis,samo sto je jelena sad zauzeta

  • Tea Baranos

    16. maj 2012 | 21:28

    Gest je divan, ali je laz da je ideja njegova.... Prvi je to uradio momak iz Amerike... http://www.youtube.com/watch?v=38GZtp333GY i jos........ http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM&feature=related

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA