TRAŽI SE MLADIĆ: Vukota Golović poslednji put viđen na Dorćolu, od tada mu se gubi svaki trag!

Radnici kafane "Kežual" poslednji su videli Golovića kada je iz njihovog lokala ušao u zgradu, ali ne znaju šta se kasnije dogodilo

  • 8

Vukota Golović (32) iz Beograda nestao je u noći između četvrtka i petka, a poslednji put viđen je u ulici Gospodar Jovanovoj, na Dorćolu.

Golović je napustio kafanu "Kežual" oko jedan sat posle ponoći i krenuo ka zgradi u kojoj živi sa majkom, međutim, tada mu se izgubio svaki trag, prenosi Kurir.

- Svi smo zabrinuti, ni sa kim nije bio u lošim odnosima, ne znamo šta je moglo da se dogodi - kaže kum nestalog čoveka i navodi da je Golovićev telefon isključen dan posle nestanka.

Radnici kafane "Kežual" poslednji su videli Golovića kada je iz njihovog lokala ušao u zgradu, ali ne znaju šta se kasnije dogodilo.

Policiji je u subotu nestanak prijavila Golovićeva sestra, a on je poslednji put nosio crnu trenerku i visok je oko 180 cm. Molimo sve da ukoliko imaju neku informaciju jave na 060/ 55-55-739

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki_Kopenhagen

    3. april 2016 | 19:37

    Evo sad i ovaj nestade,pa sta je ovo ljudi moji...Zaista ovo je zabrinjavajuce da covjek vise smije iz kuce izaci a da se uzas neki ne desi...

  • zoki

    3. april 2016 | 19:45

    Sta je ovo ljudi? Samo da ne bude kao ova pevacica

  • Moka

    3. april 2016 | 19:35

    Ko je sve bio u kafani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA