JELENA SE DO POSLEDNJEG TRENUTKA BORILA ZA SVOJ ŽIVOT: Nova saznanja o jezivom zločinu sve zaprepastila!

- Koliko se borila za život pokazuje i činjenica da joj je s glave bilo počupano nekoliko pramenova kose - priča izvor blizak ovom slučaju

  • 26
Jelena Jeca Krsmanovic Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Beživotno telo pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, čiji je nestanak prijavljen u subotu po podne, pronađeno je juče oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka.

"MOJA MAMA NIJE UBIJENA, MOLIM VAS, VODITE ME KOD NJE": Tužni jecaji Jane (5), ćerke nastradale Jelene Marjanović

Pevačica "Granda" je ubijena tupim predmetom, pretpostavlja se da je u pitanju čekić. Pronađena je u kanalu, na dva kilometra od mesta na kojem je poslednji put viđena.

Najverovatnije se borila s napadačem, zbog čega je sva krvava bežala od njega, međutim on ju je ipak sustigao, naneo joj smrtonosne povrede, bacio u kanal i pobegao. Njen muž Zoran, nekoliko sati je ispitivan u policiji koja i dalje traga za ubicom.

REZULTATI POLIGRAFA NISU POUZDANI? Muž ubijene pevačice ispitivan pod dejstvom sedativa!

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Jelenin suprug na rukama ima vidljive povrede, a on je i prijavio nestanak supruge četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje. Jelena je nađena s odećom koja je bila pocepana. Najviše posekotina je imala na glavi, ali i nekoliko uboda na telu. Koliko se borila za život pokazuje i činjenica da joj je s glave bilo počupano nekoliko pramenova kose - priča izvor blizak ovom slučaju, piše Alo.

NOVI DETALJI STRAVIČNE SMRTI PEVAČICE: Obdukcija će pokazati da li je Jelena bila silovana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. april 2016 | 09:38

    Otkud sad on ima povrede na rukama??????

  • Deda

    4. april 2016 | 09:29

    Stravicna stvar se desila i najiskrenije saucesce porodici. Mlad zivot je monstruozno uzet ali to nije razlog za sve ove clanke. Ljudi pa nije citanost novina vaznija od privatnosti porodice koja je izgubila majku, cerku, suprugu. Nemojmo praviti vesti gde ih nema. Muz je bio na poligrafu. Objavite to ako je kriv i tada cemo ga razapeti na krst svi. Ako je covek nevin pomislite kako ovo pisanje deluje na porodicu koju je zadesila tragedija. Nemojmo im jos otezavati muku

  • Ljilja

    4. april 2016 | 10:26

    Strasno tuga . ljubomora je cudo . pocivaj u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA