NA PRVI SEKS SU ME NATERALI SA 9 GODINA: Mama me je prodavala muškarcima za šaku droge (VIDEO)

- Moja majka me je prodavala kako bi zauzvrat dobila drogu. Dopuštala je svojim momcima da me siluju kako bi dobila heroin - glasi potresna ispovest žene

  • 6

Žena poznata javnosti pod nadimkom Sendi odlučila je da podeli svoju priču o užasnom detinjstvu. Ona se kao dete bavila prostitucijom, jer ju je njena majka primoravala na to.

OBRIJEMO IH NA ĆELAVO, PA PO NJIMA GASIMO OPUŠKE: Ovako makroi muče prostitutke

- Sve je počelo kada sam imala 9 godina. Moja majka me je prodavala kako bi zauzvrat dobila drogu. Dopuštala je svojim momcima da me siluju kako bi dobila heroin - rekla je žena o početku pakla kroz koji je prolazila.

Sendi je morala da napusti svoj dom i da se preseli kod prijatelja još kad je bila dete. Počela je da konzumira različite vrste droge i nastavila da se bavi prostitucijom.

Živela je i borila se sa porocima, među kojima su bili alkohol i cigarete, dok heroin nije uzimala jer se plašila onog što se dogodilo njenoj majci.

- Devojčice završe kao prostitutke na ulicama zato što niko ne brine o njima. Moji roditelji nisu marili za mene. Na koje drugo mesto sam mogla da odem? - upitala je.

Pogledajte video:

Da li postoji drugi izlaz za ove devojčice, devojke i žene? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: skynews

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiger

    6. april 2016 | 12:24

    Trebamo vise voditi racuna jedni o drugima i takve stvari nebi nam se desavale.nego niko nikog ne postuje komsija sa komsijom ne razgovara.brat sa bratom i tako dalje.to nevodi nicemu samo pakosti i mrznji.i posle kazu ja verujem u boga .Da veruju u boga oni bi gledali svoje bliznje i takve stvari se nebi dogadjale.

  • seka

    6. april 2016 | 22:03

    Majku bi ti tako istukla i zatvorila bi je u bunar i nebi ju pustila van bolesna glupaca

  • Iki

    7. april 2016 | 15:11

    Strasno nema reci za ovako nesto. Dete od 9godina zlostavljao uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA