POLICIJA "ČEŠLJA" BORČU U POTRAZI ZA UBICOM PEVAČICE: Igor R. saslušan i pušten, traži se njegov brat

Policija trenutno traga za njegovim bratom zbog informativnog razgovora, a kako saznajemo, obojica imaju dosije u policiji

  • 13

Policijski inspektori koji se bave ispitivanjem slučaja ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović danas su, nakon pretresa jedne kuće u Crvenki iz nje izveli mladića i odveli ga na ispitivanje.

Igor R. odveden je u stanicu kako bi bio saslušan u vezi sa ubistvom pevačice, prenose domaći mediji. Pušten je iz policije oko 19 časova. Mladić je ispitan u svojstvu građanina i nije osumnjičen, ali MUP i dalje pokušava da pronađe i sasluša njegovog brata Nebojšu.

Prema navodima medija, oba brataa imaju dosije u policiji. Istovremeno, iz njihovog komšiluka odveli su još najmanje četvoricu mladića.

Zoran je prišao JELENINOM GROBU i ćutao, a onda je viknuo "JECO, PUSTI ME KOD TEBE"! (FOTO)

Foto: Facebook/jelena.krsmanovic Foto: Facebook/jelena.krsmanovic

POLICIJA ISPITUJE BRAĆU IZ CRVENKE ZBOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Novi obrt u zločinu u Borči!

Prema nezvaničnim saznanjima, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović, došao je sat vremena posle nestanka Jelene, tražeći braću kako bi ih pitao da li su je videli.

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ skrhana bolom jaukala, prišao joj ZET ZORAN i uveo je u kapelu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    7. april 2016 | 20:39

    Ćudno i muž je bio kod braće da pita dali su vidjeli Jelenu,krug se sužava.

  • Maja

    7. april 2016 | 20:13

    Samo se brukate privodite nekog ko nema veze vi da ste sposobni ne bi se to ni desilo sramota velika radite svoj poso kako treba da se nedesava ovo sramota

  • Neko iz mase...

    7. april 2016 | 21:21

    Brat ovog lika ako je bio miran i ako nije kriv za ubitstvo, i drugo dodatno krivicno delo, nema razlog da bezi od policije i od informativnog razgovora... Nece ga zatvoriti ako nema veze sa slucajem, nema potrebe da bezi. Pametnije je da se preda, ovako ce sebi zapatoti poternicu na vrat! Ali, ako je kriv-najgore zasluzuje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA