POLICIJA NA SAHRANI JELENE MARJANOVIĆ: Da li je ubica bio u masi koja je pevačicu ispratila na poslednji počinak? (FOTO)

Nekoliko desetina policajaca u civilu danas je na sahrani Jelene Marjanović Krsmanović tragalo za mogućim ubicom, jer je postojala pretpostavka da ta osoba može da se pojavi

  • 33

Nekoliko desetina policajaca u civilu danas je na sahrani Jelene Marjanović Krsmanović tragalo za mogućim ubicom, jer je postojala pretpostavka da ta osoba može da se pojavi. Istovremeno, jake snage policije i specijalci intenzivno su danas tragali za potencijalnim osumnjičenima.

Provereno je čak nekoliko desetina kuća u naselju Crvenka, koje je najbliže mestu monstruoznog zločina.

Pretresene su gotovo sve kuće osoba sa krivičnim dosijeima, a jedna osoba je privedena. Policija i sada proverava objekte u kojima bi mogli da se kriju osumnjičeni. Podsetimo, danas je u svojstvu građanina priveden Igor R., dok policija traga za njegovim bratom Nebojšom R. Posle saslušanja u svojstvu građanina, Igor R. je pušten.

(VIDEO) PRVI SUSRET POSLE TRAGEDIJE: Muž ubijene pevačice Jelene Marjanović otišao da vidi ćerku!

Prema mišljenju stručnjaka, s obzirom da je u slučaju Jelene Krsmanović u pitanju zločin iz strasti, potkrepljen velikom količinom mržnje, postojala je mogućnost da ubica dođe na sahranu, iako su šanse za to, u praksi, jako male.

POLICIJA "ČEŠLJA" BORČU U POTRAZI ZA UBICOM PEVAČICE: Igor R. saslušan i pušten, traži se njegov brat

Neki se odmah ubiju nakon ubistva iz strasti, drugi nekoliko dana posle, ali sve manja je verovatnoća da će sebi oduzeti život ako to nisu učinili odmah.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ubice znaju da ih na sahrani gledaju "druge oči" koje prate šta se radi i kako se neko ponaša.

PROFAJLERI NA TRAGU JELENINOM UBICI: Sa više od 20 udaraca, neko koga poznaje - RASTURIO JOJ JE LOBANJU!

Kuća mladića, koji je danas priveden na razgovor nalazi se samo na 200 metara od nasipa na kome je pronađeno Jelenino telo. Prema nezvaničnim saznanjima, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović, došao je sat vremena posle nestanka Jelene, tražeći braću kako bi ih pitao da li su je videli.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U toku je akcija u beogradskom naselju Borča, pretresa se najmanje još šest-sedam kuća, kako bi se eventualno došlo do nekog traga koji bi doveo do Jeleninog ubice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    7. april 2016 | 21:29

    UŽAS!!!! Mnogo mi je žao što su dete vodili na sahranu. Dete će više pamtiti sahranu, nego mnoge lepe trenutke sa majkom.

  • Lana Black

    7. april 2016 | 22:42

    Samo želim da vidim naslov: Uhapsen ubica Jelene Krsmanovic!!!

  • ???

    7. april 2016 | 21:33

    Postaje sve cudnije i cudnije.Sve vise je slucaj zamrsen, a policija koliko vidim hvata se na zalost za slamku spasa :( Nemoguce da niko nista nije video i cuo u sred bela dana.Jos je nesretnu zenu vukao celi 100m

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA