IMALA SAM SEKS SA 1.000 MUŠKARACA: Ispovest hrvatske prostitutke!

- Nikad nisam volela seks. Da jesam, onda bi mi to bio užitak i ne bih to mogla da radim za novac. Imala sam slobodu da biram sa kojom mušterijom želim da idem i na šta želim da pristanem - rekla je Hrvatica

  • 16

Jedna Hrvatica rešila je da "otvori dušu" i ispriča kako je 25 godina bila prostitutka. Posle dugog niza godina je uspela da započne nov život i krene ispočetka, ali su joj mnoge situacije i dešavanja ostale duboko urezane u sećanje. Danas je ona jedna 50-godišnjakinja, naizgled krha i sa nekoliko bora.

NA PRVI SEKS SU ME NATERALI SA 9 GODINA: Mama me je prodavala muškarcima za šaku droge (VIDEO)

Vratila se decenijama unazad i rešila da ispriča svoju priču.

- Bila sam mlada i zaljubljena. On, njegov brat i žena bavili su se podvođenjem. Bila sam mlada i jako zaljubljena i nisam imala pojma o životu. Ta žena učila me kako da zaradim na svom telu. Iskreno, ne sećam se prve mušterije. Imala sam ih na hiljadu i sve želim da zaboravim - rekla je.

Ona je mušterije predstavila kao nešto što ju je činilo da se oseća loše. Svaki izlazak na ulicu joj je bio kao da ide na vešanje.

Printskrin: YouTube/B.N.G TV Printskrin: YouTube/B.N.G TV

- Nikad nisam volela seks. Da jesam, onda bi mi to bio užitak i ne bih to mogla da radim za novac. Imala sam slobodu da biram sa kojom mušterijom želim da idem i na šta želim da pristanem. Kod mene su mogli da dobiju samo običan seks, bez perverzija, a prezervativ je bio obvezan. I nema ljubljenja - nastavlja svoju priču ova Hrvatica.

Seks je naplaćivala od 30 do 100 evra, zavisno, kaže, o tome koliko joj se činilo da neko može da plati.

- Većinom su ipak u pitanju bile stalne mušterije. Najdraži su mi bili oni koji su još u autu do hotela pričali što će mi sve raditi i kako ćemo se seksati, a onda, kad bismo konačno stigli, ja se još ne bih ni skinula do kraja a oni su već bili gotovi - priča ova neimenovana žena i smeje se.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

To je, kako kaže, bio najlakše zarađen novac. Uvek su bili ljubazni i blagonakloni prema njoj, pa su znali da ostave i više novca nego što je tražila.

- Bili su to često oženjeni muškarci, za koje sam se uvek pitala zašto dolaze meni ako to što nudim mogu kod kuće dobiti besplatno. U 25 godina imala sam samo dve-tri neugodnosti. Negde u vreme rata u Hrvatskoj došao mi je jedan. Obavili smo to u autu. A onda je izvukao pištolj, prislonio mi ga uz glavu i tražio da mu vratim novac. Nisam mu htela pokazati da se bojim jer bi me tad sigurno ubio. Rekla sam mu da pazi šta radi jer imam ljude koji stoje iza mene. Vratila sam mu novac i izašla iz auta. Otišao je, a ja sam se, drhteći od straha, vratila kući - priseća se.

Ipak, najviše se bojala besnih supruga i ljubavnica.

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dipe

    10. april 2016 | 11:05

    Sada će se udati za nekog Srbskog tajkuna

  • Jeretik

    10. april 2016 | 11:40

    Za 25 god 1000 musterija , to se ona zali na slabu produktivnost ?

  • Невена

    10. april 2016 | 12:55

    Ова персона се баш- баш налагала и налупетала овдје, али хајде познате су оне по томе....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA