MOJ ZORAN IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE 150! Svekar ubijene JELENE MARJANOVIĆ otkrio tajnu svog sina

- Stvarno je glupo da se po medijima Zoran etiketira kao neko ko ima problem sa psihom, to nema veze sa istinom - rekao je Vladimir

  • 66

Otac Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović, Vladimir, kaže da svog sina nikada nije vodio kod psihijatra dok je bio mali.

NEVEROVATAN OBRT: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović - MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

- Nije bilo potrebe za tim. Moj sin je natrposečno inteligentan s koeficijentom oko 150. Stvarno je glupo da se po medijima Zoran etiketira kao neko ko ima problem sa psihom, to nema veze sa istinom - rekao je on za beogradske medije.

GDE JE BILO DETE, GDE ON, NEMA ŠANSE DA JE ZORAN UBICA: Nada Topčagić šokirana najnovijim informacijama o ubistvu pevačice!

Inače, mediji su podsetili na priču iz novogodišnjeg broja magazina "Treće oko" koje je izašlo 1. januara 1990. a gde Vladimir priča o tome kako je vodio sina kod psihijatra jer su se svi u okolini plašili zbog njegovog ponašanja jer je, tada rekao, mogao da šeta po astralnom svetu, otkrije prošli život, a znao je i neke stvari koje su se dogodile na njegovom rođenju, o kojim mu niko nikada nije pričao.

Printskrin: Grand Production Printskrin: Grand Production

"OBILAZIM ASTRALNE SVETOVE": MUŽ JELENE MARJANOVIĆ tvrdio da je VIDOVIT i da se seća prošlog života

Podsetimo, beogradska policija ima glavnoosumnjičenog za najmisterioznije ubistvo koje se u poslednjih nekoliko godina desilo na ovim prostorima. Kako je Telegraf saznao, posle višednevne istrage i danonoćnog rada na terenu osoba za koju se najviše sumnja da je izvršio ubistvo pevačice Jelene Marjanović je ipak - njen suprug Zoran, koji je dva puta pao na poligrafu, a ne prošao kako se u medijima navodilo.

ŽELJA MAJKE UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Živim za dan kad će pronaći UBICU MOG DETETA!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokrat

    12. april 2016 | 09:01

    kakve veze ima psiha i intelegencija.Sizofrenicari su natprosecno intelegentni...

  • Ivana

    12. april 2016 | 09:04

    A ZASTO JE PUSTEN NA SLOBODU AKO JE PAO NA POLIGRAFU???

  • Kiki

    12. april 2016 | 08:58

    A tata mu 200.Mislim da ste gotovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA