STRAVIČNE INFORMACIJE O SMRTI PEVAČICE: Tri člana porodice umešana u ubistvo Jelene Marjanović, pišu mediji

Izvor iz istrage kaže da je policija od samog početka imala indicije da je neko iz Jeleninog okruženja na neki način umešan u ubistvo

  • 32
Jelena Marjanović Foto: TV Prva

Policija je od samog početka istrage imala indicije da je neko iz najbližeg okruženja svirepo ubijene Jelene Krsmanović Marjanović na neki način umešan u ubistvo, pišu jedne dnevne novine.

Prema nezvaničnim informacijama, na osnovu dosadašnje istrage, policija je skoro sigurna da su najmanje tri člana porodice Jelene Krsmanović Marjanović umešana u njeno ubistvo, dok se za jednog i dalje veštače kretanje i kontakti od subote, 2. aprila, kada je pevačica ubijena.

PREOKRET KAKAV NIKO NIJE MOGAO DA ZAMISLI: Svekrva je znala da je Jelena mrtva?

Izvor iz istrage kaže da je policija od samog početka imala indicije da je neko iz Jeleninog okruženja na neki način umešan u ubistvo.

OGLASIO SE BRAT ZORANA MARJANOVIĆA: Laži, sve su ovo laži!

- Taj ko je ovo uradio sve je dobro isplanirao i odlično je poznavao njeno kretanje tog dana. Motiv još istražujemo, ali je definitivno u pitanju ogromna strast, mržnja, bes, neuzvraćena osećanja... - ispričao je neimenovani sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin

    12. april 2016 | 22:36

    Vise ne verujem nikome dok zvanicno ne optuze nekoga i vise ne komentarisem do vidjenja

  • Jana

    12. april 2016 | 22:30

    Tako lepa zena i ocigledno dobrog srca ode pod zemlju zbog zlotvora

  • Nana

    12. april 2016 | 22:51

    Pa jedna osoba ne bi mogla da ubije ženu koja trenira karate, odmah sam pomislila na dve. Ali tri- znaci celo njeno novo porodično okruženje- tri doživotne, molim vas, sudstvo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA