(EKSKLUZIVNO) NOVO OTKRIĆE POLICIJE: Jelena se nije branila, pronađen NOVI DOKAZ da je poznavala ubicu (FOTO)

- Ispod noktiju ubijene Jelene Marjanović nije izolovan DNK druge osobe, odnosno ubice, što ukazuje na to da se Jelena tokom napada nije branila - kaže naš izvor iz istrage

  • 81
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Prema nezvaničnim informacijama, DNK tragovi ispod noktiju monstruozno ubijene Jelene Krsmanović Marjanović nisu pronađeni, ekskluzivno saznaje "Telegraf".

NEVEROVATAN OBRT: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović - MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

Kako smo nezvanično saznali od izvora iz istrage, pisanje medija da su stručnjaci sa Biološkog fakulteta u Beogradu uspeli da izoluju DNK koji ne pripada ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović, već najverovatnije ubici, pokazalo se kao netačno.

Inače, suprug Jelene Marjanović, koji je proveo dva dana u pritvoru, prema ranijim saznanjima Telegrafa, jedan je od osumnjičenih. 

NOVI DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Pronađen DNK koji vodi do ubice, SMS poruke kriju trag do monstruma?

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Ispod noktiju ubijene Jelene Marjanović nije izolovan DNK druge osobe, odnosno ubice, što ukazuje na to da se Jelena tokom napada nije branila - kaže naš izvor iz istrage.

ČEKAJU SE REZULTATI DNK ANALIZE ISPOD PEVAČICINIH NOKTIJU: Policija i dalje traži predmet kojim je Jelena ubijena!

- Upravo ovi dokazi ukazuju na to da se Jelena Marjanović kada je napadnuta nije branila, odnosno da je ubicu poznavala, što je još jedan ključan detalj, kada je potraga za ubicom u pitanju - dodao je izvor.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

SVEKAR BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Sumnjam na jednu osobu! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, policija intenzivno traga za ubicom Jelene Marjanović, čije telo je pronađeno u kanalu u naselju Crvenka u Borči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobi

    13. april 2016 | 11:05

    Narodu je muka od tih vasih otkrica,vrtite se u krug ko misevi i macka.Tolika nesposobnost policije i medijskih baba,nije zabelezena do sada,sram vas bilo.Mlada zena je brutalno ubijena a vi se sprdate s narodom koji hoce razresenje,kakvo god da je.

  • Boki

    13. april 2016 | 10:32

    Ocekivao sam malo vise profesinalizma u ovom slucaju. Sticem utisak da zele njenom muzi da napakuju ubistvo jer nisu sposobni da nadju pravog ubicu.

  • Maja

    13. april 2016 | 10:31

    mogao ju je mlatnuti po glavi s leđa i da se onesvesti pa se zato nije branila. meni ovo nije nikakav dokaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA