JELENINA SVEKRVA ODBILA POLIGRAF? Rekla da će joj to ugroziti "natprirodnu energiju"!

- Zorica Marjanović nije htela ni da čuje za poligrafsko testiranje, samo je odmahnula rukom, što nam je odmah bilo sumnjivo - rekao je izvor iz istrage

  • 37
Jelena Jeca Krsmanović Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Prema nepotvrđenim informacijama koje su se pojavile u medijima, svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović Zorica, odbila je da ide na poligrafsko testiranje.

SVEKAR JELENE MARJANOVIĆ PAO NA POLIGRAFU? Nije znao kako da odgovori na pitanje O SINU ZORANU!

- Ona nije htela ni da čuje za ispitivanje na detektoru laži. Kada smo joj to predložili, samo je odmahnula rukom i rekla da ona to ne sme jer će joj ugroziti nekakvu natprirodnu energiju koju navodno poseduje. Naravno, to nam je odmah bilo sumnjivo - rekao je izvor iz istrage za Informer.

JELENA MARJANOVIĆ JE UBIJENA U SVOJOJ KUĆI? Nova stravična teorija o smrti pevačice!

Iako rezultati poligrafskog testiranja nisu validni na sudu, oni mnogo pomažu inspektorima u rasvetljavanju obog ubistva i sužavaju klupko.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

IZ KUĆE MARJANOVIĆA ODNETA SVA OBUĆA: Dokazi o ubistvu pevačice kriju se u cipelarniku?

Podsetimo, Jelenin svekar Vladimir je, kako pišu mediji, pao na poligrafskom testiranju kada su ga pitali da li  krije nešto u vezi ubistva, kao i to da li je njegov sin Zoran na neki način umešan u ovaj zločin.

(VIDEO) Forenzičari prevrtali svaki kamen da bi pronašli dokaze u slučaju ubistva Jelene Marjanović

Policija i forenzičari, s obzirom da i dalje ne isključuju mogućnost da je Jelena ubijena u kući, juče su ispumpavali kanal u kojem je njeno beživotno telo pronađeno i nekoliko sati su pretresali njihovu porodičnu kuću i dvorište i sa sobom odneli nekoliko kesa na veštačenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marica

    15. april 2016 | 09:22

    Nitko je nije vidio da trci a sve druge su vidjeli znaci da nije ni trcala nego je on ko bojagi pitao prolaznike dali su je vidjeli a on i tatko znaju sve

  • Mala

    15. april 2016 | 08:30

    Cela nacija se bavi ovim problemom, a "gospođa" neće. Pazi, molim te. A sto je ne privedu za vracanje, bajanje i nadrilekarstvo? Čuj, neće? Hapsi odmah, pa neka peva, da vidimo kako se to gubi energija u policiji....

  • Tina

    15. april 2016 | 09:30

    Mozda joj je i Jelena ugrozavala energiju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA