Braća umrla na isti dan, sahranili ih jednog pored drugog!

- Meni su 6. aprila javili da mi je otac u bolnici u Gradačcu, malo kasnije došao je moj suprug i izjavio mi je saučešće. Pozvali smo osobu iz pogrebne službe, organizovali sahranu i kad smo to završili, javili su nam da je umro i stric Sejfudin - rekla je Mustafina ćerka Larisa

  • 3

Mustafa (78) i Sejfudin Avdić (84), braća iz Gradačca u BiH, umrli su na isti dan, 6. aprila, u razmaku od dva sata vremena. Njima je napravljena zajednička umrlica, a sahranjeni su jedan pored drugog.

NAJJAČA SKRIVENA KAMERA NA SVETU: Sestru opijenu od sedativa ubedili da dolaze zombiji (VIDEO)

Mustafina ćerka Larisa Avdić-Tirić kaže kako joj je otac prvobitno preživeo srčani udar, a stric Sejfudin je bolovao od raka.

- Nedelju dana pre smrti otac i stric su se sastali, malo popričali i rekli: "Mi ćemo za nedelju dana na groblje". Tako je i bilo. Meni su 6. aprila javili da mi je otac u bolnici u Gradačcu, malo kasnije došao je moj suprug i izjavio mi je saučešće. Pozvali smo osobu iz pogrebne službe, organizovali sahranu i kad smo to završili, javili su nam da je umro i stric Sejfudin. Zatekli smo ga mrtvog. Obojica su umrli istog dana u vremenu od 12 do 14 sati. Čovek iz pogrebnog nije mogao da veruje da su braća umrla gotovo u istom satu, a nisu bili blizanci - ispričala je Larisa.

Mustafa je radio u fabrici nameštaja, a Sejfudin je bio poznati ćevabdžija.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • streptomicin

    15. april 2016 | 15:39

    Neka im je laka zemlja da im Bog podari carstvo nebesko! Amin

  • lols

    15. april 2016 | 21:15

    pre sest godina moja baba i moj deda umrli su u istom danu a bili su 64 god u braku

  • Јелена у земљи чуда

    15. april 2016 | 16:05

    Љубав је то...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA