ČEDOMIR JOVANOVIĆ U RAZGOVORU SA PENZIONERIMA: Potrebna nam je podrška najiskusnijih

Jovanović je rekao da je problem smanjenih penzija ozbiljan, ali da najstariji deo društva ima i veće probleme i da zemlju nisu stvarali da bi hranili decu i unuke ili ih tražili po svetu

  • 67

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović razgovarao je danas na Starom gradu sa penzionerima kojima je rekao da od njih očekuje podršku za promene koje njegova stranka i koalicija sa kojom nastupa planiraju da sprovedu.

Jovanović je rekao da je problem smanjenih penzija ozbiljan, ali da najstariji deo društva ima i veće probleme i da zemlju nisu stvarali da bi hranili decu i unuke ili ih tražili po svetu, navela je LDP u saopštenju.

IZNENAĐENJE ZA ČEDU JOVANOVIĆA: Lider LDP ponovo sreo čoveka kojeg je 2014. spasao iz poplavljene kuće! (VIDEO)

- Pred nama je teško vreme i veoma je važno da dobijemo za taj posao podršku onih, koji su, između ostalog, i najiskusniji. Hajde da ovog puta počnemo da stvaramo svet u kome će spokojno živeti naša deca, to je najveće zadovoljstvo - rekao je Jovanović u razgovoru sa sugrađanima u „Udruženju penzionera "Stari grad" u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    15. april 2016 | 22:04

    Baš me zanima koji bi penzioner njemu dao svoju podršku.

  • nikolo

    15. april 2016 | 23:09

    svi se sete penzionera kada krene glasanje.svi obecavaju,ali od obecanja nikada nista,pa ce tako biti i sada.penzioneri su najsiromasniji u srbiji,ljudi koji su zaradili svoje penzije radom sada su dovedeni do prosjackog stapa.sramota za sve koji su vodili ovi nasu drzavu

  • Mirka

    15. april 2016 | 22:11

    Ne tako davno u Skupstini je tvrdio da penzije moraju biti smanjene. Ovo mi je potpuno cudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA