MOJU BEBU SU KUVALI NA SUNCU: Ispovest robinje Islamske države koja je preživela UŽAS

Postoji preko 1.000 žena koje su bile u zarobljeništvu džihadista, a trenutno se nalaze u Nemačkoj gde im je pružena odgovarajuća terapija kako bi prebolele traumu koje su preživele. Međutim, neka bolna sećanja je teško zaboraviti

  • 6

Islamska država je teroristička organizacija koja je poznata po svojim monstruoznim mučenjima i brutalnim ubistvima, a pored toga se "bave" i maltretiranjem žena. One im služe kao seksualne robinje, a njihovu decu najčešće ubijaju ili regrutuju u redove džihadista!

SILOVALI SU ME SVAKOGA DANA: Ovu ženu su NELJUDI maltretirali mesecima! (VIDEO)

Postoji preko 1.000 žena koje su bile u zarobljeništvu džihadista, a trenutno se nalaze u Nemačkoj gde im je pružena odgovarajuća terapija kako bi prebolele traumu koje su preživele. Međutim, neka bolna sećanja je teško zaboraviti, kao na primer KUVANJE ROĐENOG DETETA!

Jedna bivša robinja je novinarima otkrila kako su njeno novorođeno dete džihadisti pustili da se skuva na suncu u metalnoj kutiji.

Robinjama je zabranjeno da zatrudne kako bi vojnici mogli dalje da ih prodaju kao seksualni objekat. Međutim, ukoliko zatrudne i rode decu, ona se nazvaju "decom Islamske države" i mogu se naći na prostoru Bliskog Istoka i u Evropi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    18. april 2016 | 16:57

    Bogu i majci Rusiji da se zahvale ove žene! A rusi da su pametni pa kao stari rimljani sto su varvare vodili ulicama grada, tako i oni ove budale da sprovedu po ulicama Moskve, a posle pravac gulag i ledeni Sibir! Pa da vidiš brale!

  • ja sam ti

    18. april 2016 | 16:28

    te zene ostaju dok zive zivi mrtvaci zasto to kazem tamo gde su pacene umrle su tu nema zaborava druga strana zivota jaca i bog ce ih cuvati uvek samo da se nisu ogresile i da se ne ogresuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA