UBICA JE NEKO NATPROSEČNO INTELIGENTAN: Jelenino ubistvo je dugo i pažljivo planirano!

- Mesto ubistva uglavnom podrazumeva borbu sa žrtvom, a u toj situaciji niko ne može da kontroliše gde i kakvi tragovi ostaju, pa ni da ih uništi naknadno - objašnjava kriminolog Zlatko Nikolić

  • 68

Činjenica da policija više od dve nedelje ne može da uđe u trag ubici pevačice Jelene Krsmanović, prema rečima kriminologa Zlatka Nikolića znači da je posredi neko ko je natprosečno inteligentan.

KAP JELENINE KRVI REŠIĆE SVE MISTERIJE! Najnoviji detalji krvavog ubistva ZVEZDE GRANDA

Uprkos očekivanju javnosti da će ovaj slučaj biti brzo rešen, 15 dana kasnije ne postoji - barem ne zvanično - ni uži krug osumnjičenih.

MOJ ZORAN IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE 150! Svekar ubijene JELENE MARJANOVIĆ otkrio tajnu svog sina

Iako su skoro odbačene aluzije da bi ubica mogao biti neki Jelenin fan, policija još manje ima dokaza protiv nekoga iz Jeleninog najbližeg okruženja.

Kriminolog Zlatko Nikolić za "Telegraf" kaže da je razlog tome to što je u pitanju psihopatska struktura ubice.

ZORAN NEĆE POČIVATI PORED SVOJE JELENE: Porodica kupila samo jednu parcelu na groblju Zbeg!?

Foto: Facebok/Daniel Pavlov Foto: Facebok/Daniel Pavlov

- On je sigurno od prosečne do natprosečne inteligencije, s obzirom da je ubistvo očigledno vrlo pažljivo isplanirano. Ipak, naša policija neće odustati, jer posedujemo vrlo upornu kategoriju inspektora. Nesrećne žene više nema, pa ništa ne menja to da li će ubica biti uhvaćen danas ili sutra, ali će se to svakako dogoditi uskoro - bolje je da istraga potraje, nego da bude optužen neko ko je nevin - napominje Nikolić.

Komentarišući nagađanja da je ubica Jelenu "upoznao" preko Fejsbuka, koja su počela onda kad su se u javnosti pojavili navodi da je Jeleni neko pretio preko ove društvene mreže, Nikolić kaže da ovo ubistvo ipak više "liči" na nekoga iz Jeleninog okruženja.

Ubica Jelenu Marjanović davio pre nego što joj je naneo smrtonosne udarce u glavu?

- Videćemo da li je ubica imao pomagača, za šta, trenutno, ima indicija. Takođe je vrlo verovatno da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu, a onda bačena u kanal, jer koliko god ubica bio inteligentan ili perfekcionista, nikada ne bi mogao da spreči da na mestu ubistva ne ostane ama baš nikakav trag.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

JELENINA KUMA NOVI SVEDOK U ISTRAZI? Verica prva prijavila nestanak pevačice policiji

Mesto ubistva uglavnom podrazumeva borbu sa žrtvom, a u toj situaciji niko ne može da kontroliše gde i kakvi tragovi ostaju, pa ni da ih uništi naknadno - objašnjava Nikolić, dovodeći u sumnju i poziv koji je Jelena navodno uputila majci za vreme trčanja, aludirajući na to da je njen broj mogao da okrene i ubica.

MESTO STRAVE I MUČENJA: Ovde je pronađeno telo Jelene Marjanović (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trn

    18. april 2016 | 17:01

    Natprosečno inteligentan a toliko je svirepo udarao po glavi. Pre bih rekao da se radi o nekoj psihički poremećenoj osobi

  • ...

    18. april 2016 | 16:44

    Ime i prezime, jedino sto me zanima...

  • Niki

    18. april 2016 | 16:52

    Nestanak prijavila kuma umesto muza cetiri sata po nestanku. Unistili dokaze I tragove zlocina? Zasto je kuma zvala sigurnu kucu posle nestanka ako je brak bio predivan?! Zasto je Jeca rekla apotekaru "Odlazim odavde"; platila dugove , sutradan ubijena? Da li je Jeca zelela razvod pre ubistva?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA