MISTERIJA POSLEDNJEG JELENINOG TELEFONSKOG RAZGOVORA: Otkriveno KADA JE TAČNO pevačica ubijena posle razgovora sa majkom!

Istragom je utvrđeno i da je napadnuta i usmrćena za 7 minuta, od trenutka kada je okončala razgovor sa majkom

  • 22

Beogradska policija gotovo svakodnevno radi na rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Marjanović na nasipu u borčanskom naselju Crvenka.

SVAKU NOĆ SANJAM MOJU JELENU I MISLIM DA ĆU JE PONOVO VIDETI ŽIVU! Jeziv krik majke brutalno ubijene ZVEZDE GRANDA

JELENIN POSLEDNJI POZIV MAJCI VODI DO UBICE! Policija na tragu KLJUČNOG DOKAZA koji će rešiti ubistvo ZVEZDE GRANDA?

POLICIJA DOBILA NOVU DOJAVU U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE: Da li KONAČNO imaju opipljiv dokaz?

Prema poslednjim podacima iz istrage, inspektori su utvrdili da je Jelena Marjanović poslednji telefonski razgovor imala sa majkom.

Nakon tog razgovora je ubijena.

JELENINO UBISTVO TEMELJNO ISPLANIRANO PRE 2 MESECA? Monstrum ipak imao najmanje jednog pomagača?

ISPOVEST KOMŠINICE MARJANOVIĆA: Sve što su radili, sada im se obilo o glavu! (FOTO)

Istragom je utvrđeno i da je napadnuta i usmrćena za 7 minuta, od trenutka kada je okončala razgovor sa majkom.

Pretpostavlja se da je ubica pratio Jelenu i čekao pogodan trenutak da je napadne kada završi telefonski razgovor ili je slučajno naleteo na nju i usmrtio je. Još se utvrđuje motiv ubistva.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    19. april 2016 | 12:37

    Pretpostavke pretpostavke i pretpostavke dokle više!?

  • Dokle sa nagađanjima?

    19. april 2016 | 12:23

    Ne treba biti vrhunski inspektor da bi, ako je ovo poslednje NAGAĐANJE tačno, došli do zaključka da je u tom slučaju nesrećna žena ipak ubijena gde je i trčala tj. na nasipu. Za 7 minuta je nemoguće da je nekog srela, da je taj neko ubedio da uđe sa njim u auto, odvezao je u nepoznatom pravcu i usmrtio. Takođe, ako je u plućima imala vode znači da je ubijena na nasipu i da je upala u kanal onesvešćena udarcima ali pre nego što je usmrćena. Dakle, ne vidim čemu sva ova prilično neozbiljna nagađanja? Smatram da naša policija ume jako dobro da radi svoj posao i da, uz svega par analiza u ovom slučaju mogu doći do počinioca, a dok sve analize ne budu gotove, tiraži će se dizati zahvaljujući "proverenim izvorima". Takav odnos ova nesrećna žena nije zaslužila. Pustite je da počiva u miru a njenu ćerkicu da, nakon tako velikog gubitka, gubitka majke, nađe svoj mir uz one koji je vole!

  • Lela

    19. april 2016 | 12:49

    Zasto se ubica jos seta ? Ovde ocigledno nesto nestima,da stima davno bi monstrum ko god da je bio uhvacen.Uz duzno postovanje nasim inspektorima ovde mislim da ste zakazali.Negde ste verovatno nesto prevideli...Monstrum je na slobodi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA