ISPOVEST KOMŠINICE MARJANOVIĆA: Sve što su radili, sada im se obilo o glavu! (FOTO)

Kako su pojedini mediji pisali, prema dosadašnjim dokazima koje je policija do sada sakupila sve ukazuje na to da je neko od porodice Marjanović umešan u ubistvo

  • 74
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

I dalje je u toku rasvetljavanje brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović za čijim počiniocem ili više njih, srpska policija traga već više od dve nedelje.

RASPLET BRUTALNOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ SVE BLIŽE: Pevačicu je ubio neko iz kuće?

Kako su pojedini mediji pisali, prema dosadašnjim dokazima koje je policija do sada sakupila sve ukazuje na to da je neko od porodice Marjanović umešan u ubistvo.

UBICA JE NEKO NATPROSEČNO INTELIGENTAN: Jelenino ubistvo je dugo i pažljivo planirano!

Komšije naselja Crvenka u Borči su i dalje uznemireni i pitaju se ko bi mogao da bude ubica.

KAP JELENINE KRVI REŠIĆE SVE MISTERIJE! Najnoviji detalji krvavog ubistva ZVEZDE GRANDA

Jedna komšinica, koja nije htela  da se se slika, rekla je za Telegraf da zna da se majka Zorana Marjanovića bavi bioenergijom i nadrilekarstvom.

- Ona se time bavi godinama, a ja koliko znam ona za to nema ni dozvolu ni licencu. Njima su u kući dolazili ljudi iz cele Srbije kako bi oh ona lečila i na taj način su se obogatili - ispričala je komšinica Marjanovića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako je rekla, sve im se to sada obilo o glavu.

- Ne znam, sve ovo što se desilo, ubistvo Jelene Marjanović, mislim da im se vratilo - dodala je žena ne želeći da objasni na šta konkretno misli time, ali je bilo evidentno da joj Marjanovići nisu najomiljenije komšije.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Samo što je to izgovorila, činilo se da joj nije prijalo interesovanje koje je izazvala poslednjom rečenicom kod novinara, pa je samo užurbano produžila dalje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, nestanak Jelene Marjanović prijavljen je policiji 2. aprila, a njeno telo pronađeno je dan kasnije bačeno u kanalu u naselju Crvenka u Borči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konan

    18. april 2016 | 20:23

    Ovo je vec ruzan komentar,zavidan i ljubomoran! Zasto biti ljubomoran na negkog ko je bogat? Pa bice i drzavi bolje ako je vise bogatasa,zelim da se svi obogatimo,a ne da osiromasimo!

  • Mia

    18. april 2016 | 21:39

    Ako gospodja svekrva " vidi" proslost i buducnost, naka policiji otkrije ko je ubio Jelenu. Velike li gluposti. Sve gatare i nadrilekare, treba procesuirati da reformisano pravosudje ima sta da radi.

  • jelenaM

    18. april 2016 | 21:24

    Nadrilekari i navodni bioenergeticari se obicno bogate na tudjoj nesreci, verovatno je recenica ''komsinice'' u tom kontekstu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA