POSLEDNJI TELEFONSKI RAZGOVOR OTKRIVA PRAVO MESTO ZLOČINA: Da li je Jelena stvarno ubijena na NASIPU SMRTI?

- Podatak da je ubijena sedam minuta nakon što se čula sa majkom bitnije ne rešava slučaj, ali može da utvrdi tačno mesto zločina - navodi kriminolog Zlatko Nikolić

  • 12

Najnoviji rezultati obdukcije tela Jelene Marjanović, koje je pronađeno 3. aprila na nasipu u Crvenki pokazali su da je ubijena samo sedam minuta nakon što se telefonom čula sa majkom.

MISTERIJA POSLEDNJEG JELENINOG TELEFONSKOG RAZGOVORA: Otkriveno KADA JE TAČNO pevačica ubijena posle razgovora sa majkom!

Da li će ovaj podatak uspeti da rasvetli najmisteriozniji slučaj ubistva u Srbiji u poslednjih nekoliko godina za sada nije poznato. Dosadašnja veštačenja pokazala su da je Jelena bila živa još nekoliko trenutaka nakon bacanja u kanal. Takođe, u blizini su nađeni i njena patika i torbica.

- Podatak da je ubijena sedam minuta nakon što se čula sa majkom bitnije ne rešava slučaj, ali može da utvrdi tačno mesto zločina. Budući da je tu pronađena i njena patika i torbica, evidentno je da je ubijena na nasipu, što će i policijska istraga još utvrditi - kaže kriminolog Zlatko Nikolić za Telegraf.

POLICIJA KOD KANALA PRONAŠLA PRAMEN KOSE JELENE MARJANOVIĆ: Ovo bi moglo da reši ubistvo pevačice!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je mišljenja da je ubistvo unapred planirano i smišljeno, a iz dosadašnje istrage njegov krug potencijalnih ubica sveo se na dve osobe - supruga i čoveka koji je bio zaljubljen u nju.

Takođe izjave članova porodice koje su davali policiji i medijima nakon ubistva bile su oprečne i kontroverzne, što izaziva sumnju da su oni umešani u zločin:

POLICIJA DOBILA NOVU DOJAVU U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE: Da li KONAČNO imaju opipljiv dokaz?

- Tačno se vidi da je u pitanju zločin iz strasti, ubio ju je neko ko je znao njeno kretanje, neko ko je pratio svaki njen korak. Zločin je izvršen iz strasti i jakih emocija, što upravo pokazuje i podatak da je udarana čak 30 puta u glavu - dodaje Nikolić.

On navodi da je rešenje zločina očekivao već u prvoj nedelji nakon ubistva, ali budući da se to nije dogodilo, otkrivanje ubice očekuje se svakog trenutka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sumnja????

    19. april 2016 | 15:50

    Da li je moguce da se posle 18 dana ne zna ni mesto zlocina?! Sacuvaj Boze I pomozi.

  • Lena

    19. april 2016 | 15:49

    Svaki dan pišete a ništa konkretno teško onom koga nema

  • Iskra

    19. april 2016 | 15:54

    A mozda je snimljen u studio njen glas i samo pusten na mobilni kad se "javila"majci.Automatska poruka???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA