MAKEDONSKA POLICIJA PROTIV SEDME SILE: U Skoplju uhapšena tri novinara iz Prištine

Novinari Artan Haraćija, Haljilj Haljilji i Iljir Ajdini su hapšeni, a glavnom i odgovornom uredniku portala Leonardu Kerčuki nije dozvoljeno da priđe policijskoj stanici u kojoj se oni nalaze

  • 1

Prištinski portal gazetaexpress.co saopštio je da su tri novinara tog internet izdanja uhapšena danas dok su snimali ispred Skupštine Makedonije u Skoplju.

MAKEDONIJA NA NOGAMA: Jajima i farbom na Ministarstvo kulture

Novinari Artan Haraćija, Haljilj Haljilji i Iljir Ajdini su hapšeni, a glavnom i odgovornom uredniku portala Leonardu Kerčuki nije dozvoljeno da priđe policijskoj stanici u kojoj se oni nalaze.

Ekipa novinara boravila je danas u Kumanovu i Skoplju, gde su snimali dokumentarac o terorističkom napadu koji se dogodio prošle godine.

Kako je naveo portal, makedonske vlasti bile su obaveštine o cilju putovanja tri novinara sa Kosova.

Rukovodstvo gateaexpress.com je o incidentu informisalo ambasadu Kosova u Skoplju i Ministarstvo spoljnih poslova Kosova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    20. april 2016 | 09:41

    Bune se a imaju vecu zaposljenost i veci standard od nas To samo govori u prilog mojih komentara da je vecina glasaca ovde retardirana i na nivou kokoske pa ih zato ovakvi vode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA