VUČIĆ: Ime ubice JELENE MARJANOVIĆ ne objavljivati pre PONEDELJKA!

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, istakao da je pre nekoliko dana u neformalnom razgovoru rekao da očekuje da ubica pevačice Jelene Marjanović bude otkriven u roku od 48 sati

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne meša u rad policije i da bi voleo kada informacije o ubistvu pevačice Jelene Marjanović ne bi izlazile u javnost pre izbora, kako ne bi bile zloupotrebljene u političke svrhe.

VUČIĆ: Ubica će biti uhapšen u narednih 48 sati!

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, istakao da je pre nekoliko dana u neformalnom razgovoru rekao da očekuje da ubica pevačice Jelene Marjanović bude otkriven u roku od 48 sati, jer se nada da to policija može da obavi.

- Ali voleo bih, kada bi bilo moguće, da policija o tome ne obaveštava javnost do ponedeljka, da ne bi bilo raznih spekulacija različitih ljudi, koji znaju da ne mogu da pobede na pošten način i koji svojom mržnjom nisu uspeli da pridobiju većinu biračkog tela, da ovim ne bi imali još jedan razlog za reči mržnje i svoje izgovore - rekao je Vučić.

KO JE ALEKSANDAR VUČIĆ? Sve o premijeru što NIKADA NISTE ČULI - evo gde je ZAISTA odrastao, išao u crkvu i odakle potiče (VIDEO)

On je dodao da se ne meša u rad policije ni na koji način, i da je uveren da će policija to ubistvo rešiti u najkraćem mogućem roku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    21. april 2016 | 15:56

    Premijer je jasno stavio do znanja da se ovaj slucaj nece koristiti u politicke svrhe kao sto su mnogi pricali.

  • vera

    21. april 2016 | 15:47

    Samo neka policija radi svoj posao i neka krivac bude uhapšen a javnost će biti obaveštena kad za to dodje vreme.

  • loza

    21. april 2016 | 15:46

    Samo neka se ubica uhapsi pa objavljivanje imena neka bude kad god...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA