OŽENIO SE BIVŠOM UČENICOM DA GA NE BI OSUDILI ZA PEDOFILIJU: Ipak će morati da SVEDOČI protiv svog MUŽA!

Ejmi će morati da svedoči protiv muža jer to što su oni u braku ne znači da navodno zlostavljanje može da prođe nekažnjeno. Takođe, sudije su uverene da je Metju oženio Ejmi jer je pokušao da spreči njeno svedočenje

  • 9

Godinu dana nakon što su brak sklopili Ejmi Nikol Koks (18) i Metju Šejn Vester (37), učenica i profesor iz Alabame, priča o njihovoj vezi i dalje interesuje javnost. Naime, Ejmi će ipak morati na sud kako bi svedočila u sporu protiv svog sadašnjeg muža!

POHOTNI PROFESOR LUD ZA UČENICOM: Seksali se kad je imala 16, a kad je napunila 18, URADIO JE OVO (FOTO)

Ejmi i Metju su prvi put spavali kada je devojčica imala 16 godina i dok je bila u školi. Ovo se smatra kao pedofilski prekršaj jer je spavao sa devojčicom mlađom od 19 godina, te će on morati da plati kaznu.

Naime, 18-godišnja Ejmi će morati da svedoči protiv muža jer to što su oni u braku ne znači da navodno zlostavljanje može da prođe nekažnjeno. Takođe, sudije su uverene da je Metju oženio Ejmi jer je pokušao da spreči njeno svedočenje.

- Naša je obaveza da zaštitimo učenike. Očigledno je da je činom venčanja muškarac želeo da spreči svedočenje i da je izvršio određen uticaj na Ejmi - rekla je sudija Pamela Kejsi.

(Telegraf.rs / Izvor: nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA