UŽAS U VALJEVU: Na privatnim časovima matematike PIPAO GRUDI devojčici?

- Sumnja se da je ovoj učenici, tokom časa, zavlačio ruke ispod majice i dodirivao je po telu - rekao je izvor blizak istrazi

  • 7

Valjevska policija podnela je krivičnu prijavu protiv M. N. (61) iz Novog naselja zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad sedamnaestogodišnjiom devojčicom iz Valjeva.

Kako saznaje Telegraf, on se sumnjiči da je devojčici, učenici jedne srednje valjevske škole, zavlačio ruku u majcu i dodirivao je po grudima.

- M.N. je zaposlen kao inženjer u jednoj fabrici, a u svojoj kući je davao privatne časove matematike. Sumnja se da je ovoj učenici, tokom časa, zavlačio ruke ispod majice i dodirivao je po telu. Devojčica je posle ovog incidenta sve ispričala svom momku, a on je otišao kod njenog oca i sve mu preneo. Otac devojčice je ceo slučaj prijavio policiji i utvrđeno je da se ne radi o lažnoj prijavi - navode naši izvori bliski istrazi.

Kako saznajemo, M. N. je oženjen i ima dve odrasle ćerke.

Policija je sa njim obavila razgovor sa njim i protiv njega je podneta krivična prijava.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA