ALA SE U IZBORNOJ NOĆI DOBRO JELO! Koja srpska stranka je CAR HOLESTEROLA, a ko je služio jastoge, sir i pršut (FOTO)

Ocenjivali smo jelovnike na stolovima u izbornim štabovima srpskih partija, evo ko je dobio najvišu ocenu, a ko je CAR HOLESTEROLA

  • 24

Srbija je na CVETI glasala, a prema rečima lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja: "Narod je rekao svoje" - UBEDLJIVU POBEDU odnela je lista na čelu sa Aleksandrom Vučićem i SNS! Telegraf.rs je u izbornoj noći bio u svim izbornim štabovima stranaka odakle je sa lica mesta javljao najnovije rezultate, ali to nije sve... Naime, kako smo se uverili u centralama naprednjaka, socijalista, radikala, LDP-a dobro se jelo - novinari i gosti su mogli da probaju dobro pečenje, pršutu, roštilj, da popiju domaću rakiju, a i poneki šampanjac!

(UŽIVO) DA LI SU OVO KONAČNI REZULTATI? SNS pobednik sa 48,2, SPS 11,02, Šešelj, DS, Čeda, Dveri i Radulović ušli u SKUPŠTINU!

Dok smo u izbornim štabovima stranaka iščekivali rezultate i da se javnosti obrate lideri stranaka, redom - Aleksandar Vučić, Vojislav Šešelj, Bojan Pajtić, Ivica Dačić, Čedomir Jovanović i drugi dobro smo ogladneli. Prvo obraćanje bilo je tek u 22:30h, a do tada valjalo je nešto staviti u stomak.

Printskrin: RTS, Marko Todorović Printskrin: RTS, Marko Todorović

Kako su nam javili reporteri sa lica mesta, političke partije dobro su se pobrinule da novinari i njihovi gosti imaju šta da pojedu i baš kao pravi domaćini pred njih stavili roštilj, pršut, pečenje, kolače, ...

Stranka koja je i na ovim izborima odnela ubedljivu pobedu - SNS bila je i najbolja kada je posluženje u pitanju. Ovoga puta, za razliku od 2014. godine izostala je torta i šampanjac, ali je bilo svakakvih gurmanskih đakonija, sa tradicionalnim srpskim jelima, a pošto je VASKRŠNJI POST, naprednjaci su se pobrinuli da i oni koji poste iz njihove centrale odu punih stomaka - ocena ČISTA 10-ka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U LDP- u su se kao što to i nalaže tekovina demokratije služili kanapei, jastog i kavijar, ali se tu našla i pršuta, sa domaćim kačkavaljem, a kada smo se dobro najeli zalilo se i alkoholom. Sve u svemu koalicija SDS-LDP-LSV kao domaćin zaslužila je najvišu ocenu na skali od 1 do 10!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nije tajna da se u radikalima uvek najbolje jede, a ta tradicija nastavljena je i ovaj put.

Čim smo ušli u prostorije SRS-au Zemunu dočekalo nas je praseće pečenje, sendviči sa šunkom i domaća rakija - OČEKIVANO kada je u pitanju Vojislav Šešelj / ocena 9 (zbog ponavljanja jelovnika).

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kod Dačića je uvek opušteno, pa nije bilo razloga da tako ne bude i ovaj put, naročito kada se uzme u obzir da je ta stranka ostvarila dobar izborni rezultat. Dobro, nije to onih pola miliona glasova, ali nije ni mnogo daleko od te brojke.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dok smo čekali obraćanje lidera SPS-a koji se među poslednjim liderima stranaka obratio javnosti dobro smo se gostili u opuštenoj atmosferi u centrali socijalista. Na stolu je bio roštilj, sa ukusnim kobasicama, amoglo se i svašta popiti / ocena 8 (zbog ogromne količine holesterola na stolu).

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(D. Z.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA