OBRUČ OKO UBICE SE STEŽE, A MI SMO POZVONILI MARJANOVIĆIMA NA VRATA: Da li je danas DAN D za Jeleninog ubicu? (VIDEO)

Na osnovu informacija koje su kružile po medijima prethodnih nekoliko dana, a to je da će se ime ubice Jelene Marjanović znati u ponedeljak, ekipa Telegrafa je pokucala na vrata njenog supruga Zorana

  • 53
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na osnovu informacija koje su kružile medijima u prethodnih nekoliko dana, a to je da će se ime ubice Jelene Marjanović znati u ponedeljak, ekipa Telegrafa je pokucala na vrata njenog supruga Zorana, kako bi ga pitala da li ima neki komentar na priče koje u poslednje vreme kruže.

(VIDEO) Policija ponovo ISPRED KUĆE MARJANOVIĆA! Da li je razrešenje Jeleninog ubistva na pomolu?

VUČIĆ: Ime ubice JELENE MARJANOVIĆ ne objavljivati pre PONEDELJKA!

Novinarke Telegrafa su pozvonile na vrata Zoranu i pitale ga kako se oseća, da li ima nešto novo i da li ima komentar na to što je rečeno da će se danas neke stvari rešiti kada je istraga u pitanju. Jelenin suprug im je otvorio vrata, ali nije bio raspoložen za priču.

(EKSKLUZIVNI FOTO): Da li je ovo PLAVI AUTO koji je vozio ubica Jelene Marjanović?

- Ništa, nemam komentar - bilo je sve što je Zoran rekao.

NOVI BRUTALNI DETALJ UBISTVA PEVAČICE: Jelena bila živa kad je bačena u kanal sa žabokrečinom (FOTO)

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Inače, situacija u Borči i u naselju Crvenka je mirna, a policija je u poslednjih nekoliko dana privela nekoliko ljudi koji žive u blizini mesta na kojem je pronađeno beživotno telo Jelene Marjanović. Oni su odvedeni na informativni razgovor kako bi policija proverila da li su na neki način umešani u zločin, ili su bar videli nešto sumnjivo što bi organima pomoglo pri daljoj istrazi.

JELENIN UBICA POBEGAO PREKO NJIVE NA GLAVNI PUT?! Policijski pas otkrio najnoviji trag koji će rešiti UBISTVO ZVEZDE GRANDA

Podsetimo, policija je uz pomoć psa tragača u potpunosti rekonstruisala kretanje ubice, jer je pas nanjušio trag za koji se pretpostavlja da pripada zločincu. Utvrđeno je da je ubica, nakon što je bacio Jelenino telo u kanal, prešao sa druge strane kanala, stazom preko livade izašao na glavni put koji vodi ka Crvenki, a zatim zašao u njive koje idu ka Borči, gde mu se gubi svaki trag.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA