KIMOVE ORGIJE SA NEVINIM DEVOJKAMA: Neke od njih nemaju ni 13 godina!

Po devojke u škole dolaze vojnici koji ih odvode i upozoravaju da o ovom "činu" ne smeju nikome da pričaju jer će ih ubiti. Kada odaberu koje su devojke "dobre za orgije" oni ih vode lekarima, koji moraju da utvrde da li su zaista device

  • 36

Severnokorejski lider Kim Džong Un namerava da organizuje orgije sa devojkama koje su još uvek nevine, od kojih neke nemaju ni punih 13 godina!

KIM DŽONG UN NIKAD NE IDE U WC: Evo u koje još mitove veruju građani Severne Koreje (VIDEO)

Po devojke u škole dolaze vojnici koji ih odvode i upozoravaju da o ovom "činu" ne smeju nikome da pričaju jer će ih ubiti. Kada odaberu koje su devojke "dobre za orgije" oni ih vode lekarima, koji moraju da utvrde da li su zaista device.

Ukoliko su nevine, one dobijaju titulu "zabavljačica za odrasle" i postaju deo takozvane jedinice za zadovoljstvo koja stoji na raspolaganju državnoj i vojnoj eliti.

Takvu "jedinicu" već je imao Kim Jong Il, ali rasformirana je nakon njegove smrti 2011. godine. Njegov sin Kim Jong Un sada želi kreirati vlastitu "jednicu za zadovoljstvo". Svoje podanike već je poslao u škole po "visoke i lepe" mlade žene koje želi "trenirati" u hotelu u Pjongjangu.

Foto: Profimedia, AFP Foto: Profimedia, AFP

Kao i u vreme njegova oca, veroatno će i ove devojke biti prisiljene da se udaju za neke političare ili starije službenike vladinih službi. Pre toga će morati da prisustvuju zabavama u Kimovoj rezidenciji sa gomilom alkohola, seksa i ekstravagantne hrane.

- Zabava bi obično počela hranom i pićem, nastavila se plesom, a završila erotskim igrama - napisao je Li Il Nam, nećak Kim Džong Ila u svojim memoarima.

(Telegraf.rs / Izvor: express.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot # 1

    29. april 2016 | 15:55

    Nevolim mnogo ove , kako bi se reklo "neuravnotezene" likove koji imaju mogucnost da naprave velike probleme svima nama jer imaju oruzje! Ali ovo je sigurno americka propaganda kojoj vise ni dete neveruje!

  • Aa

    29. april 2016 | 16:22

    Americka propaganda

  • Putin

    29. april 2016 | 16:23

    Odakle im sada te informacije. CIA je umesala prste i propagandna masinerija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA