KRAJ PRAZNIKA DONEO I VELIKE GUŽVE U BUBANJ POTOKU: Sutra se očekuje i do 25.000 vozila!

- Spremni smo da otvorimo više traka nego obično, ako to budu nalagale potrebe - kaže Nikola Milenković iz "Puteva Srbije"

  • 10

Kako se bliži kraj Uskršnjim praznicima, tako se pojačavaju gužve na auto-putevima i magistralnim pravcima. Tako je na rampi Bubanj potok već danas u popodnevnim satima došlo je do stvaranja kolona, pa putnici čekaju i po 15-20 minuta za prolaz ka prestonici.

STRAVIČNE GUŽVE u pet popodne blokirale širi centar Beograda i većinu saobraćajnica

- Za sutra popodne predviđa se pojačan saobraćaj iz pravca Niša jer će se vratiti svi oni koji su bili van Beograda za praznike. Očekujemo da kroz naplatnu rampu Bubanj potok prođe do 25.000 vozila u toku sutrašnjeg popodneva. Zbog toga smo spremni da otvorimo više traka nego obično, ako to budu nalagale potrebe - kaže za "Blic" Nikola Milenković iz "Puteva Srbije".

HAOS U SAOBRAĆAJU: Policajac koalu pratio do drveta da bi se raščistila gužva na putu (VIDEO)

On je kazao da kao što ni početak praznika nisu obeležile veće gužve, da ih ne očekuje ni sada, jer će vozila biti nešto manje nego početkom praznika. Takođe je rekao da postoji mogućnost da ka Nišu zatvore pojedine trake kako bi obezbedili da vozila u pravcu ka Beogradu imaju više prostora.

POTPUNI HAOS NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Gužva na Autokomandi i udes na Novom Beogradu paralisali grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA