FILMSKA JURNJAVA USRED SRBIJE: Policajci uhapsili vozača, a onda se desilo nešto što niko nije OČEKIVAO!

U trenutku dok su policajci hapsili vozača putničkog vozila, iz teretnog vozila je više osoba istrčalo i počelo da beži

  • 0

Boranima P. I. (24) i M. I.(21), određena je  mera zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

VELIKI POŽAR U CENTRU BEOGRADA: Vatra kuljala na Kosančićevom vencu, povređen jedan Avganistanac! (FOTO)

Zaječarska policija uspešno je presekla još jedan krijumčarski kanal na putu ZaječarNegotin, a ono što se dogodilo izgledalo je kao na filmu.

Policija je najpre pokušala da zaustavi putničko vozil "BMW" i teretno vozilo borskih registarskih oznaka, čiji su se vozači oglušili o naređenje policije da stanu i nastavili dalje.

Patrola je odmah krenula za njima i uspela da ih zaustavi u okolnom selu. U trenutku dok su policajci hapsili vozača putničkog vozila, iz teretnog vozila je više osoba istrčalo i počelo da beži.

Policijski službenici su se istovremeno dali u potragu za njima, i kada su ih sustigli, videli su da se radi o 15 ilegalnih migranata.

Vozač teretnog vozila je uspeo da pobegne ali je, intenzivnom akcijom policije, i on ubrzo pronađen.

Privremeno su oduzeti i putničko i teretno vozilo, a osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA