SERIJSKI UBICA KOJI JE UBIO 350 DEVOJČICA SAD JE NA SLOBODI: Niko ne zna gde je! (VIDEO)

- Onda bih je odveo do tajnog skrovišta, gde ju je čekao spreman grob. Ponekad su u njemu bila i tela ranijih žrtava. Mazio sam ih, a u zoru bih ih silovao. Izlazak sunca me je uzbuđivao. Prisiljavao sam devojčice na seks, pa bih im rukama obuhvatio vrat. Dok je sunce izlazilo, ja sam ih davio - rekao je serijski "Monstrum sa Anda"

  • 10

Pedro Alonzo Lopez iz Kolumbije, poznat i pod nadimkom "Monstrum sa Anda", priznao je da je kriv za ubistva više od 350 devojčica, starih između 8 i 12 godina, u Ekvadoru, Peruu i Kolumbiji. Posle 16 godina provedenih u zatvoru u Ekvadoru i pet godina u psihijatrijskoj bolnici u Kolumbiji, proglasili su ga izlečenim 1998. godine i pušten je na slobodu. Međutim, njemu se posle ovog gubi svaki trag.

DA SE UPLAŠIŠ SAMOG SEBE: Otkrijte koji ste tip serijskog ubice!

Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography

On je tvrdio da će nastaviti sa ubijanjem čim bude na slobodi, a od trenutka kada je napustio ove ustanove, o njemu se ne zna apsolutno ništa. Neki pretpostavljaju da ga je negde stigla zaslužena kazna, dok oni drugi sumnjaju da nekažnjeno hara zabačenim delovima Južne Amerike.

Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography

Rođen je 1948. godine u kolumbijskom gradu Tolima, kao sedmo od 13 dece siromašne prostituke, u strašnom periodu građanskog rata, kada je stopa zločina u ovoj zemlji bila oko 50 puta viša nego u većini drugih. Majka ga je izbacila na ulicu kada je imao osam godina, nakon što ga je uhvatila tokom seksa s rođenom sestrom. O sebi je pričao da je gladovao, prosjačio i u više navrata bio žrtva brutalnog seksualnog zlostavljanja.

Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography

Kada je napunio 18 godina, završio je u zatvoru, gde je dospeo zbog krađe automobila. U zatvoru su ga grupno silovali. Svojim silovateljima se osvetio tako što je trojicu od četvorice ubio, a nakon izlaska iz zatvora počinje krvavi pir. O načinu na koji je “operisao” najbolje govori intervju koji je neposredno pre izlaska na slobodu dao novinaru "Nešenal egzaminera".

- Ja sam čovek veka. Nikada me neće zaboraviti. Žrtve sam tražio na pijacama, tražio sam devojčice s određenim izgledom lica - lepim i nevinim. To su uglavnom bile dobre curice koje rade sa svojim majkama. Ponekad bi je pratio i po dva-tri dana, čekao da ostane sama. Dao bi joj neki poklončić, recimo ogledalce, odveo sam je izvan grada, gde sam obećavao da ću joj dati i poklončić za majku. Onda bih je odveo do tajnog skrovišta, gde ju je čekao spreman grob. Ponekad su u njemu bila i tela ranijih žrtava. Mazio sam ih, a u zoru bi ih silovao. Izlazak sunca me je uzbuđivao. Prisiljavao sam devojčice na seks, pa bi im rukama obuhvatio vrat. Dok je sunce izlazilo, ja sam ih davio - istakao je tada.

Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography

Poznato je da su ga nakon prvih ubistava devojčica iz domorodačkih plemena u Ekvadoru tamošnji Indijanci otkrili i uhvatili, mučili i zakopali u zemlju do vrata. Par hrišćanskih misionara su ga, međutim, našli i oslobodili i omogućili su da pobegne, nakon čega je nastavio sa svojim gnusnim zločinima.

Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography Printskrin: Youtube/SerialKillersCrimeBiography

Iz bolnice je pušten iz neobjašnjivih razloga 1998. godine kada su lekari rekli da je zdrav.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milovan

    3. maj 2016 | 13:28

    Znaci i tamo sudije nisu normalne nismo jedini

  • Dragana

    3. maj 2016 | 14:31

    Nadam se da je I njega neko brutalno silovao I u zoru zadavio...

  • Srki

    3. maj 2016 | 19:39

    Čudi me da je i doživeo suđenje a još više da je otišao u zatvor, odavno je trebao biti pod zemljom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA