KIM DŽONG UN JE SJAJNO SUNCE 21. VEKA: Ovako vođu veličaju u Severnoj Koreji

Sjajno Sunce 21. veka, opis je kojim je uveličan Kim Džong Un u jeku priprema za veliki kongres vladajuće partije, koji će biti održan u petak

  • 7

Severnokorejski mediji pozdravili su danas lidera te zemlje Kim Džong-Una kao "sjajno Sunce 21. veka", u trenutku kada Severna Koreja privodi kraju pripreme za značajan kongres vladajuće partije koji će u petak biti održan posle skoro 40 godina.

Zbog ovog SNIMKA je američki student osuđen na 15 godina zatvora u Severnoj Koreji (VIDEO)

Očekuje se da će na ovom retkom skupu biti učvršćen Kimov status vrhovnog lidera, više od četiri godine nakon što je došao na vlast posle smrti svog oca Kim Džong-Ila, prenosi AFP.

KIMOVE ORGIJE SA NEVINIM DEVOJKAMA: Neke od njih nemaju ni 13 godina!

Zvanično glasilo vladajuće stranke "Rondong Sinmun" navodi danas da će predstojeći kongres biti "sveti" događaj koji će ovekovečiti Kimova postignuća, od infrastukturnih projekata do razvijanja balističkih raketa koje se lansiraju sa podmornica.

KIM DŽONG UN BLOKIRAO FEJSBUK, JUTJUB I TVITER: Svako ko bude hakovao ove sajtove, biće STROGO KAŽNJEN!

List dodaje da su te pobede izvojevane kroz nacionalnu borbu protiv sankcija UN zbog nuklearnog programa Severne Koreje, pretnje koju predstavljaju vojne vežbe SAD i Južne Koreje i međunarodnih kritika na račun stanja ljudskih prava u Severnoj Koreji.

SEVERNA KOREJA IMA NAJDUBLJI METRO NA SVETU: Tamo krije nuklearni bunker od kojeg strahuje ceo svet (FOTO) (VIDEO)

"Rodong" ističe da je nuklearni arsenal Severne Koreje "blago sreće koje će u narednim decenijama omogućiti mnogo toga".

Rasprostranjene su spekulacije, delimično na osnovu satelitskih snimaka, da se Severna Koreja priprema da izvede petu nuklearnu probu neposredno uoči ili čak tokom kongresa, kako bi potvrdila svoje tvrdnje da je istinska nuklearna sila, zaključuje francuska agencija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    4. maj 2016 | 11:33

    Brate nas samo se drzi, ti si pravi vladar a ne ovi nasi.... ziveo brate Une!!!

  • Hirurg

    4. maj 2016 | 10:41

    Srecni smo sto ga imamo.jes vala

  • Knjaz miloš

    4. maj 2016 | 09:38

    Psihopata.... kompleksas..poslednji idiot na zemaljskoj kugli.... Zavrsice i on jefnog dana kao gadafï.sadam.. i cauceskü.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA