HAOS NA PONOVLJENIM IZBORIMA! Pogledajte BRUTALNU TUČU na biračkom mestu na Novom Beogradu (VIDEO)

Ispred biračkog mesta na Novom Beogradu došlo je do koškanja grupe momaka u vreme glasanja na ponovljenim parlamentarnim izborima

  • 30

Ispred biračkog mesta na Novom Beogradu došlo je do koškanja grupe momaka u vreme glasanja na ponovljenim parlamentarnim izborima, a kako prenosi RTS tuče je bilo i prilikom brojanja glasova na ovom mestu!

Rezultati RIK-a su kasnili jer se, kako je javio RTS, dogodila tuča na biračkom mestu na Novom Beogradu po završetku glasanja.

SA LJUDIMA KOJI SU NAS OPTUŽIVALI NE ŽELIM NIŠTA DA IMAM: Evo šta je još Aleksandar Vučić rekao o ponovljenim izborima! (VIDEO)

Tim povodom oglasio se i predsednik Republičke izborne komisije Dejan Đurđević koji je kazao da je na tom biračkom mestu došlo do čarki oko potpisivanja zapisnika.

Svi članovi biračkog odbora na biračkom mestu 22 na Novom Beogradu su potpisali zapisnik, ali predsednik nije dao da se iznese materijal tvrdeći da je došlo do krađe, preneo je RTS, navodeći ranije da je na tom biračkom mestu došlo do tuče.

Pogledajte kako je izgledao haos na ovom biračkom mestu:

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA