SRUŠIO SE VOJNI AVION: Pilot se katapultirao, traži se olupina letelice

- Pilota je juče oko 17,28 časova po lokalnom vremenu spasao vojni helikipter. On je prebačen u bolnicu američke mornarice u Severnoj Karolini i u stabilnom je stanju - izjavila je vojna zvaničnica Maida Ženg

  • 0

Američki vojni avion AV-8B Harijer II srušio se uz istočnu obalu SAD, ali je pilot uspeo da se na vreme katapultira i sada se nalazi u stabilnom stanju, saopštili su jutros američki zvaničnici.

Da li ovaj dokumentarac otkriva istinu o padu malezijskog aviona? (VIDEO)

Avion tipa AV-8B Harijer II je jednomotorni avion za kopnene napade, koji ima kratko uzletanje i može da sleće vertikalno, prenela je agencija AFP.

- Pilota je juče oko 17,28 časova po lokalnom vremenu spasao vojni helikipter. On je prebačen u bolnicu američke mornarice u Severnoj Karolini i u stabilnom je stanju - izjavila je vojna zvaničnica Maida Ženg.

Ona je dodala da tačna lokacija i stanje olupine aviona nije poznato, ali je u blizini mesta gde je pronađen pilot, odnosno tri kilometra od obale uočen otpad koji bi mogao da bude olupina aviona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA