SVOG MUŽA SAŠU ĐORĐEVIĆA UBOLA NOŽEM U SRCE dok je tromesečna ćerkica spavala!

U petak uveče je izašla s društvom da proslave rođendan drugarice, a oko ponoći je krenula kući, gde je muž čuvao ćerkicu. Komšije tvrde da se čula svađa, a onda je došlo do kobnog obračuna

  • 16

Dvadesettrogodišnja K. Đorđević osumnjičena je da je nasmrt nožem ubola svog trinaest godina starijeg supruga S. Đorđevića u porodičnom stanu u Pločama u Ulici kralja Petra Svačića, piše Slobodna Dalmacija.

SRPKINJA U ITALIJI IZBOLA MUŽA: Krvavi pir posmatrala maloletna ćerka!

Ubistvo se dogodilo u ranim jutarnjim satima u subotu, oko 1.30, a najvjerovatnije mu je prethodila svađa supružnika, tvrde hrvatski mediji.

Karmen je oštrim kuhinjskim nožem u srce ubola svog supruga s kojim se venčala prošlog leta, dok je njihova tromesečna beba spavala. Navodno je zadala samo jedan smrtonosni udarac u srce nesrećnog supruga, kojem više nije bilo spasa. Zatim je uzela dete u naručje i otišla do Sašinog brata, koji živi u istoj zgradi, i rekla mu šta je nekoliko trenutaka pre učinila.

Komšije su šokirane, jer supružnici ni po čemu nisu odavali da imaju nesuglasica u braku. Novac im nije bio problem jer je nesrećni Saša kao profesionalni pomorac jako dobro zarađivao i navodno je kući došao tek pre tri dana.

Karmen je završila Pomorski fakultet, smer inženjer nautike.

 

Foto: mup.hr Foto: mup.hr

U petak uveče je izašla s društvom da proslave rođendan drugarice, a oko ponoći je krenula kući, gde je muž čuvao ćerkicu.

- Ovu porodicu, nažalost, ne zaobilaze tragedije. Sašin otac je nedavno umro, a sada i ovo ubistvo... Prestrašno... - rekla je jedna Pločanka.

U PU dubrovačko-neretvanskoj je rečeno da je još uvek u toku kriminalističko istraživanje. Policija je potvrdila da je nakon dojave u stanu zgrade u Ulici Petra Svačića pronađeno mrtvo telo tridesetšestogodišnjeg muškarca.

(Telegraf.rs / Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kris

    8. maj 2016 | 12:37

    Tako ti je to...Čovek pomorac,žena većinom sama,a mlada...Izašla sa drugaricama,zapostavljena od strane muža rešila da nadohnadi, pa je on saznao i eto...Tuga

  • Dragana

    8. maj 2016 | 15:18

    Budala...ako nije mogla s'njim zasto lepo nije otisla od njega...ne verujem da je on tu na silu drzao....jadno to dete sada...ne preostaje mu nista nego dom za nezbrinutu decu...celog zivota da se nosi s'tim da mu je majka ubica....zalosno...

  • Pančo Vilja

    9. maj 2016 | 10:32

    Proslava rođendana drugarice joj preči od čuvanja svoje tromesečne bebice. Eto kakva je to majka. Neki ne zaslužuju da imaju decu. Mada je i problem što se prerano udaju. Nije ta ni osetila żivot i probleme koje život donosi a već postade roditelj. Nezrela je u glavi i shvatanjima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA