DRAMA U BORU: Izvadio mačetu i pretio ubistvom ocu i komšiji!

Najpre je došlo do svađe između A. Đ., njegovog oca i komšije, nakon čega je osumnjičeni uzeo mačetu i počeo da im preti da će ih ubiti

  • 2

Muškarac D. Ž. (52) iz borskog sela Brestovac uhapšen je juče nakon što je juče kuhinjskim nožem zapretio svom ujaku da će ga ubiti. U odvojenom slučaju, policija je privela A. Đ. (33), koji je mačetom pretio ocu i komšiji.

CEO NOVI SAD TRAŽI NESTALU DEVOJČICU: Krenula na trening kajakom i nije se vratila!

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su i D. Ž. iz borskog sela Brestovac i A. Đ. iz Bora.

Kako saznajemo, najpre je došlo do svađe između A. Đ., njegovog oca i komšije, nakon čega je osumnjičeni uzeo mačetu i počeo da im preti da će ih ubiti.

S druge strane, D. Ž., koji je uhapšen u borskom selu Brestovac, tereti se da je kuhinjskim nožem nasrnuo na svog ujaka, takođe uz pretnju da će ga ubiti.

Policija je u oba slučaja brzo reagovala i sprečila da ne dođe do tragedije. mačetom

Protiv osumnjičenih je podneta prijava i određen im je jednomesečni pritvor.

(Telegraf.rs / D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    8. maj 2016 | 15:21

    Cudna vremena dosla...otac dize ruku na sina,sin na oca...brat na brata...cerka na majku...strasno...od najrodjenijeg vise nisi siguran...

  • Kiki

    8. maj 2016 | 14:13

    Smanjio onaj iz stranke prekrstenih penziju pa otac nije imao da da sinu cije je zanimanje trosenje tudjeg novca Kaze naucio od onih iz vlasti video da dobro zive od uzimanja pa resio i on da ne vide radi a ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA