≫ 

ŠTA STOJI IZA HAPŠENJA MLADIĆA NA JELENINOM POMENU: Svemu je prethodio samo JEDAN POZIV! (VIDEO)

Tek kada su članovi familije Marjanović primetili mladića u belom dresu na kojem je pisalo "Mihajlović", kog niko ne poznaje, pozvani su inspektori koji su u civilu došli na Zbeg

  • 15

Hapšenju Nikole Marijokovića (31) na groblju Zbeg u Borči, nakon davanja četrdesetodnevnog pomena Jeleni Marjanović, prethodio je telefonski poziv koji je policiji uputilo obezbeđenje porodice Marjanović, saznaje Telegraf.

Evo zašto je policija u stvari privela mladića na Jeleninom GROBU!

Naime, na obeležavanju 40 dana od smrti pevačice, nije bilo inspektora na groblju. Tek kada su članovi familije Marjanović primetili mladića u belom dresu na kojem je pisalo "Mihajlović", kog niko ne poznaje, pozvani su inspektori koji su u civilu došli na Zbeg.

Evo šta nam je rekao uhapšeni mladić na Jeleninom grobu TRENUTAK pre dolaska policije!

Čovek iz privatnog obezbeđenja porodice Marjanović prvo je pitao prisutne novinare da li poznaju mladića, a kada su mu oni rekli da ne, ali da se se uredno pozdravio sa Jeleninom majkom i pitao je gde da ostavi cveće, počeo je da istražuje ko je, zapravo, mladić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Muž ubijene Jelene otkrio šta je UHAPŠENI MLADIĆ ostavio sinoć na GROBU njegove žene!

Pošto se ispostavilo da ga nijedna porodica ne poznaje, iako se on predstavlja kao Jelenin prijatelj, obezbeđenje je pozvalo policiju, nakon čega su došli inspektori u civilu. Mladić je odveden u policiju i ispitan, a nakon što je prošao i poligraf, pušten je na slobodu jer je utvrđeno da on nema veze sa ubistvom pevačice.

Pogledajte snimak hapšenja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA