OVO JE BAKA IZ SURDULICE KOJA JE PREŽIVELA NAPAD KRVNIKA: Othranila sam ga, a on je hteo da nas pokolje!

Nesrećna starica Ratka Bogojev (75) pretrpela je više udaraca sekirom, usled čega je zadobila otvorene prelome lobanje i leve ruke, ali kako kaže, srećna je što je uopšte živa

  • 2

Ratka Bogojev (75), iz surduličkog sela Klisura, jedva je sačuvala živu glavu kada je u ponedeljak u njenom dvorištu sekirom napao pomahnitali rođak Bora Bogojev (53).

HOROR U SURDULICI: Krvnički udarao ženu sekirom po glavi!

Nesrećna starica pretrpela je više udaraca, usled čega je zadobila otvorene prelome lobanje i leve ruke, ali kako kaže, srećna je što je uopšte živa.

- Nameravao je da najpre ubije svoju strinu Marinku Bogojevu, ali se ona, naslutivši da se nešto sprema, sklonila kod komšinice. Besan što je nije našao, preskočio je ogradu i upao u naše dvorište gde sam bila ja i moja zaova Jelena Hristov. Kad sam ga videla sa sekirom, znala sam da mi nema spasa - priseća se starica.

- Udarao me je po glavi, krv me je oblila, sekao mi je ruku. Bila sam u takvom šoku, da ni bolove nisam osećala. Pomislila sam da sam gotova, da će me zaklati. Zatim je napao Jelenu, hteo je i nju da zakolje. Unakazio nas je, a onda je mrtav hladan seo ispred kazandžijice i čekao Marinku da i nju kolje, ali ona nije htela da izađe, znala je šta je čeka – priča teško povređena starica, koja je zbrinuta na niškoj Klinici za neurohirurgiju.

Ratka objašnjava da je Bora rođak njenog muža, koga je ona čuvala od malena, ali da je psihijatrijski bolesnik i alkoholičar koji je stalno pravio probleme.

- Spremala sam mu da jede sve što je voleo, zeljanik, sarmu, uvek mu davala najbolje parče mesa. Kad je odrastao, moja deca su mu kupovala cigarete. Dobro smo prošli da nas sve nije pobio, valjda će sad dobiti što je zaslužio – zaključuje Ratka.

Bogojevu je konstatovana psihoza, zbog čega se više puta lečio u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici, ali mu se zbog odbijanja terapije i alkoholizma stanje pogoršalo.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA