U Norveškoj održan "dečji gej festival"! (VIDEO)

Na festivalu, za koji organizatori tvrde da će položiti temelje za "bezbednost, toleranciju i poštovanje između dece i odraslih", mališani pevali pesme o tome kako izgleda živeti sa "dva oca"

  • 14

Festival je održan u znak podrške istraživanju o dečjoj homoseksualnosti, kao i u znak podrške knjizi koja je objavljena kao rezultat ove studije. (Na ovom linku možete pronaći sajt ove knjige.)

Evo šta piše u predgovoru knjige i u uvodu festivalskog sajta:

- "Gej deca" je knjiga o homoseksualnoj ljubavi među decom i mladima. Ali, odrasli, posebno nastavnici i roditelji, mogu da imaju velike koristi od ove knjige. Knjiga "Gej deca" pruža vam znanja sakupljena na osnovu dugogodišnjih istraživanja u oblasti homoseksualnosti u Norveškoj. Ova knjiga je prva te vrste. To je sveobuhvatan i obiman opis životnih situacija mladih i odraslih koji se zaljubljuju u osobe istog pola. "Gej deca" će položiti temelje za bezbednost, toleranciju i poštovanje između dece i odraslih – bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju - piše između ostalog.

Poslušajte pesmu u kojoj dečak peva o svoja dva oca:

Pogledajte i kako izgledaju igrališta na zapadu, u kojima deca izlaze iz ogromnih muških polnih organa:

(Izvor: FacebookReporter.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    20. maj 2012 | 10:52

    Koje perverzije,boze sacuvaj nam samo zdrav um i nemoj nas nikad uvesti u Evropsku uniju no izbavi nas od zla!!!

  • Djoka

    20. maj 2012 | 14:43

    Ovde je svaki komentar suvisan, normalan covek vise ne moze da opstane od strane bolesnih umova,sad je najbolje biti lopov, kriminalac, ciganin, peder, samo ne biti normalan jer je to sramota, sramota je izaci u setnju sa suprugom i decom kao normalna porodica. Brika i sramota

  • Predrag

    20. maj 2012 | 12:53

    Trenutno sam u Norveškoj i vest je lažna. U pitanju je knjiga o detinjstvu gej osoba. To su slike i priče gej muškaraca i lezbejki kakvo su detinjstvo imali, isto kao i sva druga deca. Nema nikakvog festivala, postoji samo konstrukcija lažnih vesti od strane malicioznih medija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA