≫ 

OVO JE ISTINA O MENI I UBIJENOJ JELENI: Vapaj mladića hapšenog na GROBU pevačice Granda!

Nikola Marijoković (31) kaže da su ga odmah u sredu uveče, pošto je došao iz policije, zvali iz firme i rekli mu da mu je istekao ugovor o radu i da ne mora da dolazi na posao, sa druge strane, u supermarketu u kom je radio tvrde da on nije dobio otkaz već da koristi slobodne dane

  • 55

Nikola Marijoković (31), mladić koji je u sredu priveden u policiju na saslušanje nakon 40-dnevnog pomena pevačici Jeleni Marjanović na groblju Zbeg u Borči, kaže da je tog istog dana ostao bez posla u supermarketu u kojem je radio, i da sada ne zna od čega će živeti njegova bolesna majka i dvoje sestrine dece koje on izdržava.

Nakon privođenja, život mu postao PAKAO: Mladić hapšen na Jeleninom grobu DOBIO OTKAZ?

Marijokovoić kaže da je Jelenu upoznao još 2000. godine kada je sa svojim pokojnim ocem Duletom došla u lokalni radio u Borči da promoviše svoj prvi CD, a u kojem je on radio kao tonac. Kasnije je i njegova pokojna sestra Daliborka, koja je umrla od kancera, pevala sa Jelenom a često su svo troje znali da odu na piće.

Evo šta je mladić uhapšen na Jeleninom grobu rekao o NJENOM MUŽU ZORANU!

- Sa Jelenom nisam bio u kontaktu otkako se udala. Poslednji put smo se videli 2010. godine u "Grandu". Ona me je prepoznala i prišla mi da se pozdravimo. Iznenadio sam se i istovremeno oduševio što me je prepoznala. To samo govori o tome kakva je bila. Pomagala je svima, sestri je poklanjala haljine, a meni je preko nje slala garderobu. Znala je da teško živimo. Od drugih je sakupljala stvari da bismo mi imali šta da obučemo - priča Marijoković za Kurir.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mladić uhapšen na Jeleninom GROBU, PROŠAO POLIGRAF!

On kaže da na Jeleninom grobu nije bio samo u sredu, već da je bio i na njenoj sahrani. Ne krije da se usplašio kada su mu prišli inspektori.

- Nisam uradio ništa loše, samo sam jednom dragom biću koje sam poznavao želeo da odam poštu. Oni su prišli, bili su korektni prema meni, ali ispitivanje nikome ne bi prijalo. Pristao sam da me poligrafski ispitaju, a pitali su me da li znam ko je ubio Jelenu, da li sumnjam na nekoga, da li sam bio na nasipu,. Rekao sam im da ne znam gde je nasip, kao i da već mesecima radim drugu smenu i da nikako nisam mogao da budem blizu nasipa gde je Jelenino telo pronađeno - kaže on.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

RADI KAO MESAR I OBOŽAVA PEVAČICE NARODNE MUZIKE: Sve o mladiću uhapšenom na JELENINOM GROBU! (FOTO) (VIDEO)

Marijoković je u policiji bio do 17 časova a pošto je trebalo da u to vreme bude na poslu, policija je zvala da opravda njegov izostanak.

- Čuo sam kada su rekli da ništa loše nisam uradio. Međutim, iz firme su me zvali uveče da mi kažu da je moj ugovor o radu istekao i da ne moram da dolazim na posao. Tada se ceo moj svet okrenuo. Izdržavam majku koja ima tumor, i dvoje sestrine dece. Svi smo živeli od te moje plate. Kako ću sad? - pita očajni Nikola.

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

ŠTA STOJI IZA HAPŠENJA MLADIĆA NA JELENINOM POMENU: Svemu je prethodio samo JEDAN POZIV! (VIDEO)

Sa druge strane, poslovođa supermarketa u kom je radio Marijoković, kaže za Telegraf da on nije dobio otkaz kao što pojedini mediji pišu, već da je dobio slobodne dane zbog svega što se izdešavalo poslednjih dana.

- Nikola nije dobio otkaz. Trenutno koristi slobodne dane koje ima zbog medijskog pritiska. Posle ima nedelju dana od zimskog odmora koje nije iskoristio, a posle odmora se vraća na posao - rekao je za Telegraf poslovođa radnje na putu za Ovču.

Pogledajte snimak hapšenje Nikole Marijokovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanjica 33

    13. maj 2016 | 14:00

    Ne bi ni bilo fer da mu daju otkaz.Po pisanju medija,mnogi su bili na informativni razgovor.Pa zar svi ti ljudi treba da dobiju otkaz.A realno gledano ništa loše i nije uradio.Upalio sveću,odao poštu a to je ljudski.

  • xhoni

    13. maj 2016 | 17:51

    kako vam nije sramota izbaciti sa posla coveka fin momak svaka cast

  • Jaza

    13. maj 2016 | 14:21

    Decko nije uradio nista lose a ni protiv zakona, naprotiv, ponasao se sasvim ujludno cak i prilikom pribodjenja... nikako ne treba da dobije otkaz, ako vec 2 g radi i nije bilo primedbi na njegov rad , a kako cujem kipci ga hvale, zasto bi onda dobio otkaz???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA