PEVAČICI PRESUDIO NARKOMAN IZ BORČE? Najnoviji detalji u istrazi ubistva Jelene Marjanović!

- Sumnjamo i da svi u Borči koji uzimaju psihoaktivne supstance znaju ko je to učinio, i samo čekamo trenutak kada će neko od njih da progovori, kaže izvor iz istrage

  • 37
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Inspektori koji rasvetljavaju ubistvo pevačice Jelene Marjanović, smatraju da postoji realna mogućnost da ju je ubio neki narkoman kao i da njeno ubistvo uopšte nije bilo planirano, otkriva izvor Telegrafa iz istrage.

"ČUO SAM KAKO MARJANOVIĆI VREĐAJU JELENU": Progovorio najbliži prijatelj ubijene pevačice!

- Sve više sumnjamo da joj je tokom trčanja neki od narkomana nešto dobacio, na šta je ona odgovorila, a što je njega isprovociralo pa ju je napao. Sumnjamo i da svi u Borči koji uzimaju psihoaktivne supstance znaju ko je to učinio, i samo čekamo trenutak kada će neko od njih da progovori. Zato s vremena na vreme ispitujemo sve osobe u Borči za koje znamo da su narkomani - kaže naš izvor iz istrage.

On dodaje da kako vreme odmiče, ovo ubistvo, koliko god bilo misteriozno uopšte ne deluje kao isplanirano. Dodaje i da Marjanovići jesu čudnog ponašanja, pa zato svi sumnjaju u njih.

Odeljenje za ubistva radi 24 sata na pronalasku UBICE Jelene Marjanović!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Međutim, sada se sa sigurnošću ne može upirati prstom ni u koga - rekao je naš izvor.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila tokom trčanja na nasipu u Crvenki, a sutradan je u kanalu punom žabokrečine nedaleko od nasipa pronađeno njeno telo. Obdukcija je pokazala da je ubijena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Ubica do danas nije pronađen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    13. maj 2016 | 14:43

    Moguce to su ludaci samo je malo glupo ko nosi lovu dok trci i u pet sati onu obicno nocu haraju

  • Pacini

    13. maj 2016 | 16:39

    Sa ovakvim i sličnim nagađanjima policija i istražitelji se samo još više brukaju. Kao neki narkoman, i naime slučajni prolaznik, je bio toliko pedantan u svome zločinu da nikakav trag nije ostavio iza sebe? Koja budalaština. Baš činjenica da ima veoma malo pouzdanih tragova, krvi itd ukazuje na unapred smišljeno i planirano ubistvo.

  • Zoka

    13. maj 2016 | 15:05

    Joj boze pa do juce ste tvrdili da je dugo planirano sto vreme odmice bice da se sama ubila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA