ODGOVOR NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA: Misteriozni mladić otkrio zašto je došao u belom dresu na Jelenin pomen

Nikola objašnjava da je u dresu došao na grob jer i on ima simboliku

  • 20

Nikola Marijoković (31) privukao je pažnju obučen u beli dres na četrdesetodnevnom pomenu brutalno ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović.

OVO JE ISTINA O MENI I UBIJENOJ JELENI: Vapaj mladića hapšenog na GROBU pevačice Granda!

Pojavio se u belom dresu "Mihajlović" sa brojem 11, što je zbunilo prisutne koji su uglavnom došli obučeni u crno. Tek onda su prijatelji i rodbina primetili da im je potpuno nepoznat.

Nikola objašnjava da je u dresu došao na grob jer i on ima simboliku.

- Taj dres mi je poklonila moja pokojna sestra, a opet, svi smo se zajedno na neki način družili. Želeo sam da sve troje ponovo budemo na istom mestu - kazao je Nikola, kome je sestra preminula prošle godine od tumora.

Nikola je inače imao težak život, odrastao u Domu za nezbrinutu decu, sestra mu je preminula od raka, majka bolesna,i radio je u lokalnom marketu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amra

    13. maj 2016 | 23:28

    Meni je toliko žao ovog dečka. Pošteno je zarađivao, nije prosjačio, krao i sada mu je onemogućeno da radi zbog malo nepromišljenog poteza. Ako ništa drugo, treba bojkovati taj objekat u kome je bio zaposlen, pa kad im opadne promet, shatiće koliko su bili nekorektni. Kako sada mučenik da se izdržava? A možda je on nama toliko čudan jer skoro nismo videli nekog tako neiskvarenog?

  • Milos

    13. maj 2016 | 18:44

    Ne bi voleo da me neko pogrešno shvati, dečku je potrebna pomoć

  • Bojana

    13. maj 2016 | 20:49

    Kao da je to mnogo bitno! Ljudi se osvrcu na nebitne stvari i prave dramu oko toga.Opsednuti smo materijalnim stvarima.Sta je problem sto je covek dosao na pomen u belom dresu?! Odeca ne pokazuje sta je u nama,to je samo odeca.Nece neko zaliti manje ili vise ako je u crnini ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA