≫ 

ISPOVEST SVEKRA UBIJENE PEVAČICE JELENE: Maskirana osoba pokušala da nam provali u kuću, plašimo se za unuku Janu (FOTO)

- Ubistvom Jelene naši životi su se promenili i samo čekamo dan kada će nas obavestiti da je ubica uhapšen - otkriva Vladimir Marjanović

  • 88

U najnovijoj ispovesti Vladimira Marjanovića, svekra svirepo ubijene pevačice"Zvezde granda" Jelene (33) iz Borče, on otkriva da se plaše za život unuke Jane, a razlog je dolazak nepoznate maskirane osobe na prag porodične kuće u sred noći.

NEMCI OTKRIVAJU KO JE UBIO JELENU: Na snimcima sa tri bezbednosne kamere vidi se ubica pevačice?! (FOTO)

- Pre oko dve nedelje  primetili smo neku nepoznatu osobu koja je pokušala da preskoči kapiju. Šetao se po ogradi, ali na svu sreću reagovao je pas koji je počeo da laje. Tada ga je nepoznati gađao kamenjem, a potom pobegao. Sve smo prijavili policiji, koja je došla na uviđaj i konstatovala da je moguće da se radi o provalnicima - rekao je on i naglasio da noćima ne spavaju jer dežuraju iz straha da neko ne naudi maloj Jani.

MLADIĆ HAPŠEN NA JELENINOM GROBU JE SIROČE: Bio je najbolji đak u školi i uvek željan pažnje!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako otkriva njen deda za Alo, petogodišnja devojčica ne može da zaspi do zore, jer čeka da joj se vrati majka.

PEVAČICI PRESUDIO NARKOMAN IZ BORČE? Najnoviji detalji u istrazi ubistva Jelene Marjanović!

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

- Ubistvom Jelene naši životi su se promenili i samo čekamo dan kada će nas obavestiti da je ubica uhapšen. Svestan sam da ništa neće biti kao pre, ali moraćemo da naučimo da živimo s ogromnim gubitkom, pogotovo zbog Jane - objasnio je on i dodao da je Jelenu voleo kao svoje dete, i da zle duše žele da ih zavade sa Krsmanovićima.

- Ne znam ko je tako nešto mogao da izmisli i kaže, jer o Jeleni sam za života pričao da je dobra majka, supruga i snaja. ma nisam je odvajao od svoje dece - naveo je Vladimir na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veverica

    15. maj 2016 | 10:07

    Ako je ubica neki opsednuti fan, ili neki ludak, ili neki slučajni manijak, nije logično da bi krenuo i na njeno dete, naročito ne u kuću koja je pod opsadom medija, policije i privatnog obezbeđenja. Oni jako puno potenciraju na bezbednosti deteta, da je ugroženo, da se boje. Od čega konkretno? I od koga tačno? Ako misle da bi neko ko im je ubio snaju, mogao da naudi i detetu, onda oni znaju ili predpostavljaju, ko bi i zašto to mogao da učini. Uopšte nije normalno toliko eskponiranje deteta, njenog psihičkog stanja i bezbednosti. Sa druge strane, imamo mamu i porodicu ubijene koja se ne oglašava po pitanju ugrožene bezbednosti ili straha.

  • Gaga

    15. maj 2016 | 08:07

    Ovom nije bilo dovoljno medijskog prostora,hoce jos...bolje bi mu bilo da cuti...bar je tad pametniji.

  • Kurir

    15. maj 2016 | 10:33

    Ovi Marjanovici ce biti poznati kao Topalovici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA