≫ 

AVIONOM DO BERLINA I BRATISLAVE ZA 20 EVRA: Čekaju nas novi letovi sa niškog aerodroma

Sa niškog aerodroma uskoro počinju letovi za Bratislavu, a do glavnog grada Slovačke putnike će prevoziti irska "loukost" avio-kompanija Ryanair, sa sedištem u Dablinu

  • 5

Najveća niskotarifna avio-kompanija u Evropi "Ryanair", sa niškog aerodroma, od 31. oktobra prevoziće putnike do Bratislave, dva puta nedeljno, kao i do Berlina, kako je ranije najavljeno.

Ova vest objavljena je danas na konferenciji za štampu poznate irske avio-kompanije, na kojoj su se obratili njeni, kao i čelnici Niškog Aerodroma Konstantnin Veliki.

ZAHVALJUJUĆI COMTRADEU: Više nećemo leteti avionom kao dosad! (VIDEO)

Portal "Flyfromnis", koji promoviše letove iz grada na jugu Srbije, u kom se nalazi drugi po veličini srpski nacionalni aerodrom, oko 16 sati uživo je počeo prenos konferencije za štampu, na kojoj je saopšteno i to da će ubuduće postojati i četiri povratna leta iz Bratislave i Berlina do Niša.

ZAHVALJUJUĆI COMTRADEU: Više nećemo leteti avionom kao dosad! (VIDEO)

Ryanair će proslaviti objavu nove linije Niš-Bratislava puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od 19,99 evra, odnosno 2.444 dinara, za putovanja u novembru mesecu 2016. godine.

Od 4. septembra, dva puta nedeljno leteće se i za Berlin, po ceni od 24.99 evra, tj. 3.050 dinara.

Ove niske cene karata dostupne su na sajtu www.ryanair.com do četvrtka, 19. maja, u ponoć.

Dejvid O'Brajen iz menadžmenta aviokompanije Ryanair izjavio je u Nišu da su ove linije idealne kako za poslovne, tako i za privatne potrošače.

Na konferenciji je saopšteno da putnici mogu da očekuju dalja unapređenja kroz program Ryanaira ‘Always Getting Better’ koji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi enterijer avio kabina i veću ponudu niskih cena.

Ova irska "loukost" avio-kompanija, sa sedištem u Dablinu, ubraja se u najuspešnije avio-kompanije, sa svoje 362 linije, u 22 države.

Inače, prednosti putovanja avionom iz Niša su aerodromske takse koje su tamo niže, ali i izuzetno pogodne vremenske prilike, koje karakteriše minimum maglovitih dana, zbog čega skoro da nema odlaganja i otkazivanja letova.

Uz to, iz ove jugoistočne regije, u kojoj živi više od dva miliona ljudi, potiče više od 75% ljudi iz srpske dijaspore.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El...

    16. maj 2016 | 13:08

    Veoma draga vest , chestitam Nishlijama i Nishkom Aerodromu koji uvek stoji u senci Beograda , ali kad su u Beogradu magle , onda je Nishki Aerodrom Dobar ...

  • Ogi

    16. maj 2016 | 14:23

    Bravo za Nis,zasluzio je.Pokrivanje juga Srbije kroz Niski Aerodrom ce olaksati ljudima sa juga da brze i jeftinije putuju a da ne moraju ici u BGD,Uzice pocinje skoro..

  • Momo

    16. maj 2016 | 21:23

    Prvo odeš pod OSTROG-slava mu i milost! I onda uđeš u avion gdje je karta jeftinija nego taxi od Aerodroma do centra BGD...TREBA IMATI DAMU,A?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA