ŠOK U ĐURĐEVCU: Klijent rekao prostitutki da je LOŠA U SEKSU, ona ga PRIJAVILA POLICIJI!

Razlog je, navodno, to što je muškarac rekao prostitutki da nije bila “baš nešto”, pa joj je dao manje novca

  • 6

Devojka (29) iz Đurđevca u Hrvatskoj i oženjeni muškarac (41) iz Pitomače uhapšeni su u sredu veče zbog prostitucije.

PROSTITUCIJA U STAROM BEOGRADU JE BILA LEGALNA: Jednoj "javnoj ženskoj" smo čak digli i spomenik (FOTO)

Nakon kriminalističkog istraživanja muškarac je pušten kući, a policajci su devojku prekršajno prijavili zbog odavanja prostituciji.

Međutim, priča nije tako jednostavna kako se na prvi pogled čini. Kvaka je u tome što je klijenta policiji prijavila sama devojka, i to nakon “obavljenog posla”.

Razlog je, navodno, to što je muškarac rekao prostitutki da nije bila “baš nešto”, pa joj je dao manje novca.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

 

Oni su, naime, dogovorili seks za 100 eura, ali je onda muškrac, za kog se priča da je u braku, optužio devojku za “slab seks” i premalo užitka, pa joj dao samo 500 kuna, što je oko 70 evra.

- Budi i s tim sretna, nisi baš nešto - rekao joj je pohotnik. To je, kako neslužbeno doznajemo, djevojku strašno naljutilo pa je odmah, još vruća od seksa, izletjela na ulicu i otišla ravno u đurđevačku policijsku postaju gdje su ostali zatečeni time što su čuli.

Osvete željna djevojka, kojoj je očito taština bila strašno povrijeđena tvrdnjom da je loša ljubavnica, ušetala se u policijsku postaju i prijavila da ju je 41-godišnjak prevario. Razgovor je, kazali su nam dobro upućeni u cijeli slučaj, tekao ovako: - Došla sam ga prijaviti jer me je prevario - rekla je djevojka dežurnom policajcu. - Dobro, opišite kako vas je prevario - upitao ju je policajac.

Odgovor koji je dobio u prvi tren ga je šokirao. Slušao je u nevjerici.

- Pa, nije mi dao novca koliko smo se dogovorili! Za kaj? Pa, znate... Za seks - odgovorila mu je Đurđevčanka. Ubrzo je priveden i sam klijent.

Sve je poricao, ali ga je djevojka sve dublje zakopavala u sramotu. Ipak, osim sramote, nije mu naudila, nego je sama ostala bez dogovorenog novca uz prekršajnu kaznu. Klijent neće odgovarati za “prevaru”.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla Tuzlanka

    21. maj 2016 | 18:23

    Ozenjen muskarac placa 100 Eura za seks sa ulicarkom ? Majmun i ne razmislja o tome kako moze zaraziti i sebe i svoju zenu, i jos najvjerovatnije odvaja novac od svoje djece da plati za svoje seksualne dozivljaje. Ako mu vec nije dobro sa svojom zenom, uvijek postoji razvod,a ovako samo zivi laz i upropastava jos jedan zivot pored svog. Kakav sljam od covjeka ! Nikad ne cinite drugom sve ono sto ne bi zeljeli da vama neko ucini !

  • Scarecrow

    21. maj 2016 | 12:58

    Kod njih uvek neka komedija :-D

  • Nana

    21. maj 2016 | 12:38

    Legalizovati javne kuće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA