Objavljen POSLEDNJI audio-snimak aviona EgyptAir-a i kontrole letenja, pre pada koji je ubio 66 OSOBA

Audio-snimak preuzet je sa sajta www.liveatc.net koji uživo emituje komunikaciju iz svih kontrola letenja na svetu

  • 1

Prvi audio-snimak iz kokpita srušenog aviona na letu 804 kompanije EgyptAir ukazao je na to da je sve bilo u redu tokom rutinske provere sa kontrolom letenja u Cirihu.

"SRUŠIĆEMO OVAJ AVION": Misteriozni grafit na srušenoj letelici EgyptAir-a!

Snimak je objavljen nakon što su procureli podaci letenja ukazali na probleme u kokpitu i dimu u jednom od toaleta, što su ujedno bili i poslednji momenti pre rušanja avona marke Airbus 320 koji je leteo iz Pariza za Kairo.

Audio-snimak preuzet je sa sajta www.liveatc.net koji uživo emituje komunikaciju iz svih kontrola letenja na svetu. Poslednji kontakt dogodio se oko ponoći po lokalnom vremenu, odnosno dva i po sata pre nego što je grčka kontrola letenja izgubila kontakt sa avionom.

Procureli podaci leta 804 uključuju i period od tri minuta pre nego što je kontakt u potpunosti izgubljen, a u tim trenucima su se svi alarmi u letelici uključili jedan za drugim.

Zvaničnici ističu da je još uvek rano reći šta je uzrok pada, a ministar spoljnih poslova Francuske istakao je "da se sve teorije ispituju".

Podsetimo, podaci iz automatskog sistema koji razmenjuje sa službama na zemlji podatke iz aviona pokazuju da se pre samog pada aviona “Idžipt era” uključio detektor za dim.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOMO

    22. maj 2016 | 15:46

    Nema šanse da sjednem u avion više! OSJEĆAO BIH SE KAO KAMIKAZA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA