Dva sata nakon što je rodila sina saznala je stravičnu istinu o sopstvenom mužu koja joj je ZAUVEK UNIŠTILA ŽIVOT (VIDEO)

Kristina iz Amerike je taj dan opisala kao najgori u životu

  • 0

Amerikanka poznata samo pod imenom Kristina je svega dva sata nakon što je rodila sina saznala da njenog partnera sumnjiče za seksualno zlostavljanje sopstvene ćerke i sina iz prethodne veze.

OVAJ PEDOFIL JE UDARIO ŠAMAR CELOM SVETU: Naježićete se kad pročitate njegove reči!

Kristina je taj dan opisala kao najgori u životu.

- Bio je to poslednji dan kada smo mogli da funckionišemo kao porodica - izjavila je Kristina u emisiji "dr. Phil".

Ona je ispričala kako je samo dva sata nakon što je rodila zdravog dečaka u vezi s partnerom Džejsonom u bolnicu došla socijalna služba i okrila da je tražen zbog seksualnog zlostavljanja vlastite dece iz prethodne veze.

Iako je optuženi Džejson sve poricao, odmah je morao da napusti bolnicu i zabranjen mu je svaki kontakt s tek rođenim sinom. Kristina je u bolnici saznala i da je njemu bilo zabranjeno da uopšte više ikad ima decu, ali joj on to nikada nije rekao.

- Socijalni radnik mi je rekao da je Džejson bio svestan da će mu, ako bude imao još dece uz svojih četvoro, ono automatski biti oduzeto. Nikada mi to nije spomenuo. To saznanje me je uništilo - kazala je Kristina.

Ova žena je tada dobila izbor - ostati s ljubavi svog života ili ostati sa svojom decom.

Rekli su mi da ako ne potpišem da je Džejsonu zabranjen kontakt s mojim sinom, socijalna služba uzeće mi ostalo troje dece. On do danas nije video našeg dvomesečnog sina.

Kristina je potpisala papire kojima zabranjuje kontakt deteta s ocem, ali veruje da je socijalna služba optužbe protiv Džejsona izmislila. Dodaje da, iako ga se odrekla, nakon svega ga i dalje voli i zaljubljena je u njega.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA