NAJOPASNIJI ENGLESKI HULIGAN NAJAVLJUJE: S Rusima ćemo se udružiti i tući muslimane!

Šajler ima izuzetno opaku reputaciju, pa je njegove najave engleska policija shvatila vrlo ozbiljno i upozorila francuske kolege

  • 3

Dugogodišnji huligan i navijač Lidsa, 50-godišnji Džejms Šajler, poslao je neugodnu poruku u susret Evropskog fudbalskog prvenstva koje će se ovo leto održati u Francuskoj.

 

Ako je verovati njegovim najavama, policija i osiguranje neće imati nimalo lagan zadatak. Naime, Šajler kaže da će se engleski i ruski huligani udružiti i da će zajedno napadati muslimane po Marseju.

 

Rusija i Engleska nalaze se u istoj grupi, a već sada je jasno da će njihov međusobni okršaj 11. juna u Marseju biti utakmica visokog rizika.

 

Inače, Šajler je već poznat po svojim neredima po Marseju kada je 1998. godine predvodio engleske huligane u napadima na tuniske navijače i policiju, zbog čega mu je bio i zabranjen ulaz u Francusku na godinu dana, a proveo je i dva meseca u zatvoru. Upravo zbog tih navijačkih nereda dobio je i nadimak "Svinja iz Marseja".

 

Francuska policija ionako već ima pune ruke posla, s obzirom na najave terorista koji vide Evropsko prvenstvo kao svoju idealnu metu, a sada će morati voditi brigu i o izuzetno nasilnim engleskim i ruskim huliganima.

 

Šajler ima izuzetno opaku reputaciju, pa je njegove najave engleska policija shvatila vrlo ozbiljno i upozorila francuske kolege.

 

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oui ou non

    23. maj 2016 | 14:20

    U marseju ce da bije muslimane!? Koji kralj

  • Analitičar

    23. maj 2016 | 21:51

    Titovi udbaši su takve držali u podrumu,dok se ne završe manifestacije,da mu jelo i piće,ali ga ne pusta među narod.

  • Stuttgart

    23. maj 2016 | 16:22

    Samo napred.... udri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA