UDARIO DEVOJČICU NA PRELAZU, PA JEDVA PREŽIVEO: Pogledajte kako su reagovali ostali vozači! (VIDEO)

Jedan od prisutnih muškaraca pobrinuo se da devojčica odmah bude prebačena u bolnicu, a lokalni portali su potvrdili da nije imala teže povrede

  • 34

Jedan vozač udario je autom devojčicu (9) u Petropavlovsku u Kazahstanu zbog čega su ostali učesnici u saobraćaju odlućili da mu očitaju lekciju.

Pijani policajac udario 51 parkiran automobil i pokušao da pobegne (VIDEO)

Jedan od prisutnih muškaraca pobrinuo se da devojčica odmah bude prebačena u bolnicu, a lokalni portali su potvrdili da nije imala teže povrede.

Utvrđeno je da vozač (23) nije bio u alkoholisanom stanju. Manje povrede je i on zadobio jer ga je jedan besni građanin tri puta udario nogom.

Na tamošnjim društvenim mrežama traje rasprava i oko toga ko je tu zapravo i koliko kriv. Naime, i dok niko ne dovodi u pitanje da li je dužnost vozača bila da se zaustavi, mnogi su se obrušili na gradske vlasti zbog opasnog saobraćajnog rešenja.

Pojedini građani su naglasili da na tom mestu mora da se postavi semafor.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    24. maj 2016 | 00:40

    Nije je video od autobusa. I odrasli koliko puta krenu a ne pogledaju. Nema veze sto nisu na pesackom. Uvek ljudi izbacite glavu prvo i nekada i propustite mozda su mu slabe kocnice ili stariji vozac pa ne moze da reaguje na prvu

  • BosnaE

    24. maj 2016 | 00:27

    Istukli covjeka koji to nije zasluzio! Pogledajmo malo situaciju! Od busa vozac nije mogao vidjeti dijete kako prelazi put! Dijete je isto ko zirafa prelazilo put,uopste nije gledalo da li neko vozilo dolazi!!

  • Goran

    24. maj 2016 | 01:14

    Vozac je kriv ako nije mogao dobro da vidi od autobusa trebao je da uspori pred pesacki prelaz i pogleda levo i desno da se uveri da niko ne prelazi ovi sto ostavljaju komentare da vozac nije kriv sigurno nemaju ni vozacku dozvolu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA