Žandarmerija se uključila u potragu za nestalim mladićem iz Novog Pazara!

U novopazarskoj policiji je rečeno da će Žandarmerija pretražiti sedam lokacija, u blizini reke Raške, koje su predložili članovi porodice Redžepefendić

  • 0

Specijalizovana ekipa Žandarmerije sa roniocima uključila se u potragu za mladićem iz Novog Pazara Asadom Redžepefendićem (22) koji je nestao 4. maja, od kada mu se gubi svaki trag.

DA LI STE VIDELI OVOG MLADIĆA? Nestao je u Novom Pazaru, od srede ne znaju ništa o njemu

U novopazarskoj policiji je rečeno da će Žandarmerija pretražiti sedam lokacija, u blizini reke Raške, koje su predložili članovi porodice Redžepefendić.

"OTKAD MI JE ASAD NESTAO, SANJAM JAME": Stravični predosećaj majke, koja šest dana traži nestalog sina!

- Pre par dana nam se obratila majka nestalog mladića uz molbu da pretražimo te lokacije i mi smo joj izašli u susret, iako je većina tih mesta već ranije pregledana. Sada će tim terenima proći i pripadnici Žandarmerije koji su obučeni za takve pretrage - naveli su u policiji.

Potraga za Asadom je koncentrisana na korito i obale Raške, od robne pijace u Novom Pazaru do ušća te reke u Ibar.

- Postoje dve sumnjive lokacije, u naselju Pilareta i jedna na teritoriji opštine Raška, koje zbog nepristupačnosti, visokog vodostaja Raške i puno granja i šiblja nisu ranije mogle biti temeljno pregledane. Kako bi otklonili sve sumnje, Žandarmerija će ih pretražiti - ističu u policiji.

Prethodnih dvadesetak dana za mladićem su, pored policije i Gorske službe spasavanja, svakodnevno tragali rođaci, prijatelji i brojni žitelji Novog Pazara, ali akcija potrage nije dala rezultate.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA