U Kruševcu je otvoren osmi po redu Naučni klub u Srbiji

Kruševački Naučni klub je osmi po redu od ukupno 12 koji se otvaraju do kraja juna širom Srbije

  • 0

U Kruševcu je zvanično otvoren Naučni klub pri Centru za stručno usavršavanje. Klub je otvoren juče potpisivanjem Memoranduma o saradnji u Gradskoj upravi Kruševca.

Potpisnici su bili gradonačelnik Dragi Nestorović, direktor Centra za promociju nauke iz Beograda Nemanja Đorđević i direktor Centra za stručno usavršavanje Nenad Stanojević.

Kruševački Naučni klub je osmi po redu od ukupno 12 koji se otvaraju do kraja juna širom Srbije. Klubovi su osmišljeni kao mesta susreta učenika, studenata, nastavnika i svih građana zainteresovanih za raznovrsne naučne sadržaje.

Otvoren Naučni klub u Smederevu (FOTO)

U njima će se odvijati različite radionice, predavanja, tribine i razgovori, a svaki od klubova poseduje i biblioteku sa naučnopopularnom literaturom.

Otvorena AMSS karting staza u Kruševcu! (FOTO)

Tijana Marković i Branimir Acković iz Centra za promociju nauke su, nakon zvaničnog otvaranja, brojnim kruševačkim nastavnicima predstavili koncept i čitav spektar potencijalnih budućih aktvnosti i programa Naučnog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA