TORNADO ĆE BITI NORMALNA POJAVA U SRBIJI: Pogledajte kakvo nas leto u stvari čeka! (VIDEO)

Meteorolog RHMZ osvrnuo se i na nedavni tornado u Jagodini, za koji tvrdi da je očekivana i normalna pojava i u Srbiji

  • 32

U jutarnjem programu koji možete da pratite livestream na portalu Telegrafa, gostovao je meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije Nedeljko Todorović i tom prilikom izjavio da ćemo još morati da se strpimo kada su u pitanju prave letnje temperature.

MOŽE LI TORNADO DA POGODI I BEOGRAD? Nazvali smo meteorologe posle katastrofe kod JAGODINE (FOTO) (VIDEO)

- Prema kratkoročnoj prognozi, narednih dana, a za vikend pre svega, nas očekuje veoma toplo vreme, gotovo pa letnje tremperature. Međutim, još će vremena proći pre nego što budemo mogli da se okupamo na Adi. Po vremenskim prilikama, jun će biti veoma sličan maju. Pravo leto nas faktički očekuje tek u julu - rekao je Todorović i naglasio da ne očekuje ekstremno leto kao prošle godine, bez obzira na to šta NASA kaže.

Meteorolog RHMZ osvrnuo se i na nedavni tornado u Jagodini, za koji tvrdi da je očekivana i normalna pojava i u Srbiji, uz ogradu da naravno ne može biti istog intenziteta kao onaj koji viđamo u Americi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alien nostromo explosion

    27. maj 2016 | 16:27

    Simptomi harp systema su vrtoglavica , povračanje, zaglupljenost , zbunjenost , strahovanje ,uznemirenost i razne halucinacije i ko zna šta . Harpom se može ljudima skoro pa ispirati mozak , harpom se mogu praviti vremenske neprilike kao što su cunami , monsun, zemljotresi, kisele kiše ,prugasti oblaci ,suša i vrućina do 50 c° , veštački sintetički sneg , poplave , grmljavina ,oluja , ciklon , bura , grad . A chemtraill avioni služe za kontrolu populacije njihov tvorac je ''Monsanto'' kompanija koja je u vlasništvu illuminata i masona 2 naj veće sekte na svetu još se nazivaju i slobodni zidari dabogda sami sebi grobove ozidali . Posledice chemtrailla su rak , infekcije ,kašalj , prehlada , bolovi u glavi , tumori , drhtavica , virusi , gripovi , slabost , malaksalost , povračanje , bolovi u ostalim delovima tjela i deformacije radjanje deformirane djece i bolesne dece . Chemtraill sadrži sledeće otrove : olovo , stroncij , bakar , aluminijum ,teške metale i viruse i bakterije i nove živote tj bube koje su izmišljene u laboratorijama . Nikad u Nato nikad u EU pozdrav .

  • Istina boli...

    27. maj 2016 | 15:30

    Pitao sam oca a on svog oca da li su u zivotu videli tornado u Srbiji do sada? Obojica su rekli da nisu! Kako onda moze da to bude normalna pojava kada tri generacije jedne porodice nisu ni videli ni culi da se tako nesto desavalo u zemlji u kojoj zive citav svoj zivot?

  • Hmmm

    27. maj 2016 | 12:15

    samo kada bi znao gde se nalaze HARP sistemi u Srbiji,ako ih ima... nebi ih bilo vise, pretpostavlja se da se nalaze na Petrovoj gori,kod nas bi to moglo biti u deliblatskoj pescari,ili tamo negde gde vam zabranjuju kretanjue.. samo nzm u kom delu srbije,takodje,,moguce je da je nema kod nas,ali ko zna ubice nas HARP sistemi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA